Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Shevchenko aktuell för tränarjobb i Premier League
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Shevchenko aktuell för tränarjobb i Premier League

Publicerat 2021-01-05 11:59

Frank Lampard uppges sitta löst på Chelseas tränarbänk. Och man kan ha en ersättare på gång. Enligt Le 10 Sport vill man hämta in Andriy Shevchenko, som just nu tränar det ukrainska landslaget.

Den senaste tidens resultat uppges ha fått Chelsea-ledningen att tröttna på Frank Lampard och man ska därför vilja göra sig av med honom – och ersätta med en annan tidigare spelare.

Enligt Le 10 Sport funderar Londonklubben på att anställa Andriy Shevchenko som huvudtränare. Han spelade i Chelsea mellan 2006 och 2009. Den forne anfallaren, som just nu ansvarar över det ukrainska landslaget, är dock bara en av ett flertal kandidater för jobbet. Uppgifterna gör gällande att The Blues har flera alternativ för posten.

Frank Lampard har haft en mardrömsperiod med sitt Chelsea under julperioden. Laget har fyra raka matcher utan seger, varav en förlust mot Arsenal samt ytterligare en senast mot Manchester City.

Chelsea placerar sig på niondeplats i Premier League.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |