Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Shevchenko aktuell för tränarjobb i Premier League
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Shevchenko aktuell för tränarjobb i Premier League

Publicerat 2021-01-05 11:59

Frank Lampard uppges sitta löst på Chelseas tränarbänk. Och man kan ha en ersättare på gång. Enligt Le 10 Sport vill man hämta in Andriy Shevchenko, som just nu tränar det ukrainska landslaget.

Den senaste tidens resultat uppges ha fått Chelsea-ledningen att tröttna på Frank Lampard och man ska därför vilja göra sig av med honom – och ersätta med en annan tidigare spelare.

Enligt Le 10 Sport funderar Londonklubben på att anställa Andriy Shevchenko som huvudtränare. Han spelade i Chelsea mellan 2006 och 2009. Den forne anfallaren, som just nu ansvarar över det ukrainska landslaget, är dock bara en av ett flertal kandidater för jobbet. Uppgifterna gör gällande att The Blues har flera alternativ för posten.

Frank Lampard har haft en mardrömsperiod med sitt Chelsea under julperioden. Laget har fyra raka matcher utan seger, varav en förlust mot Arsenal samt ytterligare en senast mot Manchester City.

Chelsea placerar sig på niondeplats i Premier League.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |