Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Sokratis lämnar Arsenal – går till konkurrenten?
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Sokratis lämnar Arsenal – går till konkurrenten?

Publicerat 2021-01-25 11:48

Arsenal valde att bryta kontraktet med Sokratis Papastathopoulos. Nu kan han skriva på för ligakonkurrenten Liverpool. Det uppger The Athletic.

Speltiden uteblev för Sokratis Papastathopoulos och han hamnade ofta utanför matchtruppen i Arsenal. Det gjorde att spelaren och klubben till slut enades om att bryta kontraktet, vilket gör att han numera är fri på marknaden.

Mittbacken har intresse från flera håll och en av klubbarna som har kontaktat honom är ligakonkurrenten Liverpool, rapporterar The Athletic.

Jürgen Klopps lag har ”kollat av” med 32-åringen, vars avtal avbröts förra veckan, för att diskutera situationen. Det rödklädda Merseyside-laget saknar alternativ i försvaret, på grund av de många skadorna man drabbats av. Denna övergång skulle innebära att greken återförenas med tränaren han hade under sin tid i Borussia Dortmund.

En annan klubb som tagit kontakt med Sokratis är Olympiacos, ett alternativ med större trovärdighet.

Sokratis noterades för 57 ligamatcher i Arsenaltröjan.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |