Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Solskjær håller kontakten med Haaland
Premier League

Solskjær håller kontakten med Haaland

Publicerat 2021-02-24 16:29

Manchester United försökte värva den norske succéanfallaren förra säsongen utan att lyckas. Men, Ole Gunnar Solskjær håller fortfarande kontakten med sin landsman, enligt Goal.

De bägge norrmännen känner varandra från Molde där Solskjær var tränare mellan 2015 och 2018. Haaland spelade i Molde innan han gick till RB Salzburg 2019.

– Jag håller kontakten med Erling och det är fantastiskt att se att han har blivit den spelare han har blivit och jag vet att han hela tiden jobbar på att bli bättre, sade Solskjær på en presskonferens före Europa League-matchen mot Real Sociedad i förra veckan.

Manchester United ska ha gjort försök att värva Haaland under januarifönstret förra året innan norrmannen till slut skrev på för Borussia Dortmund i Bundesliga.

Den blott 20-årige norrmannen har på senare tid även kopplats ihop med Chelsea, Manchester City och Real Madrid. Enligt en klausul i hans kontrakt med Dortmund kan han gå för 75 miljoner euro sommaren 2022.

Erling Haaland har gjort minst sagt succé sedan han kom till Dortmund för ett drygt år sedan. Hittills den här säsongen har han gjort 27 mål på 25 matcher.


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |