Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Solskjær vill behålla mittfältaren i Manchester United
Välj liga

Solskjær vill behålla mittfältaren i Manchester United

Publicerat 2021-01-18 21:22

Jesse Lingard vill gärna lämna Old Trafford på grund av för lite speltid. United-tränaren Ole Gunnar Solskjær vill dock helst att mittfältaren stannar, enligt ESPN.

Den 28-årige engelsmannen har inte fått spela en enda minut i Premier League den här säsongen. En match från start i FA-cupen samt en match från start och ett inhopp i Ligacupen, mer har det inte blivit.

Solskjær säger att han förstår Lingards situation, men säger samtidigt att han vill ha kommer kvar i klubben då United har ett späckat spelschema under våren. Förutom toppstriden i Premier League har laget även ett Europa League-slutspel framför sig samt FA-cupspel.

Jesse Lingard har spelat i Manchester United sedan barnsben och blev uppflyttad i A-laget 2011. Efter att ha varit utlånad till ett antal klubbar i Championship under ett par säsonger debuterade han i Premier League år 2014.

Totalt har han gjort 210 matcher i United-tröjan och 33 mål.

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Välj liga

Publicerat 2021-04-29 05:11

TIPS: Topptipset 29/4

Det ska spelas semifinaler i Europa League och det är två högintressanta drabbningar vi har framför oss. Får vi se en helengelsk final eller sätter Roma och Villarreal käppar i …

Välj liga

Publicerat 2021-04-26 22:08

TIPS: Europatipset 27/4

Det är väldigt mycket brittiskt på tisdagens Europatips. 25 av 26 lag på kupongen plockas från de brittiska öarna. Endast Real Madrid står för undantaget då de tar emot Chelsea …

Copyright © Fotboll.com 2024   |