Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Spännande kombotips att ladda upp med inför EM-premiären
Fotbolls-EM

Spännande kombotips att ladda upp med inför EM-premiären

Publicerat 2021-06-10 12:47

Bara en dag kvar nu. Imorgon kväll klockan 21 smäller det på Stadio Olimpico. För att ladda upp inför avspark kollar vi in några spännande kombotips som kan ge bra utdelning. 

Många spelbolag har storsatsat inför fotbolls-EM och tagit fram odds för alla möjliga och olika scenarier. Hos Betfair går det att hitta en hel uppsjö med spännande kombinationstips under #OddsOnThat.

Gör Harry Kane minst fem mål och assist? Gör Bruno Fernandes fler än sex assist? Kommer Antoine Griezmann att skjuta tio eller fler skott på mål?

Detta är bara några av de spelalternativ som finns. Vi har synat samtliga spel och tagit fram de alternativ med bäst spelvärde. Slutligen tipsar vi om några riktiga högoddsare.


betfair logotype

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MBAPPÉ BLIR VASS I STRAFFOMRÅDET

Kylian Mbappé minst 5 mål och assist tillsammans – Odds: 2.88

Frankrikes Kylian Mbappé har potential att bli en av EM:s riktigt stora profiler. PSG-anfallaren har en lysande säsong bakom sig i Ligue 1 med 27 mål på 31 matcher och skytteligaseger.

I EM kommer han dessutom att få sällskap i offensiven av några av världens bästa spelare i form av Antoine Griezmann, Karim Benzema och Olivier Giroud.

Mbappé är i huvudsak målskytt, men kan också gärna servera sina lagkamrater. Att han ska nå upp till fem mål och assist tillsammans känns ganska rimligt.


BELGIEN ETTA I GRUPP B – DANMARK TVÅA

Grupp B exakt slutställning: 1. Belgien, 2. Danmark, 3. Ryssland, 4. Finland – Odds: 4.0

Grupp B är definitivt en av EM:s mest intressanta. Inte minst på grund av Belgien som tog brons i VM 2018 och som nu jagar ett EM-guld.

Men, de utmanas om gruppsegern av Danmark som har sitt bästa lag på mycket länge med spelare som Simon Kjær, Christian Eriksen och Martin Braithwaite. Dock känns det som att Belgien är lite starkare än Danmark och kommer att ta hem grupp B.

Sedan så har vi då Ryssland och Finland. Det ryska laget känns inte riktigt lika starka som i hemma-VM för tre år sedan och Finland ska vara glada om det ens blir poäng.

Belgien, Danmark, Ryssland, Finland känns därför som en rätt logisk slutställning.


HOLLAND OCH DEPAY RENSAR RENT

Holland vinner alla gruppspelsmatcher och Memphis Depay bäste målskytt i Holland – Odds: 5.5

Holland hade tur när bollarna drogs i Bukarest i november 2019. Frågan är om ett lag någonsin haft en lättare grupp i ett EM. Ukraina, Österrike och Nordmakedonien är knappast länder som kommer få de orangea att ligga sömnlösa.

Tre segrar för Holland känns ganska givet. Inte minst eftersom man har Memphis Depay som gjorde 20 mål i Ligue 1 den gångna säsongen. Lyon-anfallaren är den klart starkaste kandidaten till att bli bäste holländske målskytt.


CRISTIANO RONALDO SKOTTGLAD

Cristiano Ronaldo 10 eller fler skott på mål i turneringen – Odds: 3.25

Den portugisiske lagkaptenen har gjort mål i fyra raka EM och åtta raka stora mästerskapet. Dessutom vill han nog gärna vara ensam om målrekordet i EM. Just nu delar han rekordet på nio mål med Michel Platini, som gjorde samtliga sina mål i EM 1984.

29 mål på 33 matcher i Serie A den gångna säsongen visar också på att Portugals nummer sju gillar att ladda sin högerfot. Räkna med att Ronaldo kommer att ta varje chans han får att skjuta på mål.


KEVIN DE BRUYNE SPELAR FRAM

Kevin De Bruyne 4 assist eller fler – Odds: 3.75

Med tolv assist blev han den gångna säsongen trea i assistligan i Premier League. I EM kommer han dessutom kunna servera två högklassiga målskyttar i form av Romelu Lukaku och Eden Hazard, även om den sistnämnde inte har någon jättebra säsong bakom sig.

Dessutom ska han nu vara helt spelklar efter kollisionen med Antonio Rüdiger i Champions League-finalen där De Bruyne fick skador i ansiktet.


FRANKRIKE, ENGLAND, UNGERN, FINLAND, BENZEMA OCH LUKAKU

Frankrike eller England tar guld, Ungern och Finland slutar sist i sina grupper och Lukaku och Benzema gör 3 mål var – Odds Betfair: 13.0

Nu börjar det bli riktigt intressant! Franskt eller engelskt guld är högst troligt, då båda lagen ser mycket starka ut. Att Ungern ska sluta någonting annat än sist i en grupp med Frankrike, Tyskland och Portugal är näst intill otroligt. Detsamma gäller Finland i sin grupp.

Romelu Lukaku är i målform, 24 mål i Serie A talar sitt tydliga språk. Dessutom gillar han att göra mål i landslaget. Det enda tveksamma kortet i leken känns det som är Karim Benzema. Men, fransmannen är ju en vass målskytt och får han bara en bra start ska det nog gå vägen.

Så för att sammanfatta, ett bra spel som också känns ganska troligt.


FRANSKT GULD, DANMARK TILL KVARTEN, SKOTTLAND VIDARE

Frankrike tar guld, Danmark går till kvartsfinal och Skottland går vidare från gruppspelet – Odds: 26.0

Ska den här kombon gå in är det mycket som ska stämma, men någon omöjlighet är det inte. Franskt guld, högst möjligt. Att Danmark går till kvarten är också möjligt. Kommer danskarna tvåa i sin grupp får de möta tvåan i grupp A, troligtvis Turkiet, Wales eller Schweiz.

Det osäkra kortet i den här handen är Skottland. Men, som bekant kan man även gå vidare som trea och då kan tre poäng mot exempelvis Tjeckien räcka. I EM 2016 tog sig Nordirland vidare på tre poäng, det bör även Skottland kunna göra.


KANE, MBAPPÉ, JOTA, INSIGNE OCH YILMAZ

H Kane & K Mbappé 4 mål eller fler var, D Jota, L Insigne & B Yilmaz 2 mål eller fler var– Odds: 51.0

Vi avslutar med lite av ett hawaiiodds där hela fem individuella spelare är inblandade. Men, är det för den sakens skull omöjligt? Absolut inte!

Att både Harry Kane och Kylian Mbappé gör fyra mål känns väldigt troligt. Diogo Jota är en vass målskytt. Nio mål i Liverpool under gångna säsongen och då var inte ordinarie i startelvan och även borta för skada en hel del.

Insigne var näst bäste italienske målskytt i Serie A bakom Ciro Immobile och Burak Yilmaz gjorde 16 mål för Lille. Så ja, två mål från de tre sistnämnda är knappast omöjligt, framför allt med tanke på att Spanien, Italien och även Turkiet har potential att ta sig en bit i turneringen.

betfair logotype

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-03-21 21:04

Kan Italien vinna Fotbolls-EM 2024?

Efter att vara nationen som lyfte guldet i UEFA Europamästerskapet 2020 laddar Italien om inför en ny utmaning när EM 2024 står för dörren. Som regerande mästare siktar de på …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Copyright © Fotboll.com 2024   |