Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Spelare att hålla koll på i EM
Fotbolls-EM

Spelare att hålla koll på i EM

Publicerat 2021-06-05 08:42

Med mindre än en vecka kvar till sommarens stora fotbollsfest fortsätter vi uppladdningen inför EM.

Här och nu ska vi syna utvalda odds på några av världens bästa fotbollsspelare från Europa som kan utses till mästerskapets bästa spelare.

Betfair erbjuder odds på turneringens MVP (mest betydelsefulla spelare) och sett till vem som tog hem priset 2016 är det kanske ingen omöjlighet att det är en ny anfallare som får glänsa denna sommar?


betfair logga

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


PRISET UTSES AV UEFA

UEFA kommer ha uppdraget att utse en spelare till mästerskapets bästa spelare, men också en som blir mästerskapets bästa unga spelare. Listan över kandidater är en trevlig läsning för oss fotbollsälskare och oddsen på tänkbara namn till denna utmärkelse likaså.

I fotbolls-EM 2016 gick priset som mästerskapets MVP till Antoine Griezmann.

Griezmann tar plats i Frankrikes EM-trupp även till detta mästerskap, men han kommer från en tung säsong i FC Barcelona och att han tar hem titeln för andra mästerskapet är inget vi fastnar för.


VÅRA KANDIDATER TILL MVP i EM 2021

 

em mvp 1
Bild: Wikipedia

Harry Kane – England

27-årige Kane har gått från klarhet till klarhet och kommer från en kanonsäsong i Tottenham och Premier League där det blev 23 mål på 35 ligamatcher, vilket resulterade i att Kane tog hem titeln som skyttekung i England.

Nu ska han försöka bibehålla målformen när England jagar EM-guld under ledning av Gareth Southgate och levererar Kane som den målspruta han kan vara, då kan det bli en rolig sommar för Southgate och England.

Många experter tippar England högt i EM och allt fler lyfter dem som tänkbara EM-guldvinnare. Ska man gå hela vägen behöver man en pålitlig målskytt och det har man i den här spelaren. Vi ser Kane som en mycket tänkbar kandidat till MVP om England lyckas enligt prognos.

Kane blir MVP – Odds:  15.00


em mvp 2
Bild: Wikipedia

Kevin De Bruyne – Belgien

Från en Premier League-spelare till en annan och nu till en av favoriterna till titeln, nämligen Belgiens Kevin De Bruyne. Manchester City-proffset fick vinna Premier League med sitt City den gångna säsongen och var dessutom framme i Champions League-final, men där blev det ingen titel.

Nu kommer De Bruyne vara revanschsugen i EM med sitt Belgien istället och ska Belgien gå långt, vilket de kan göra med tanke på att det här landslaget håller väldigt hög klass, då kan EM 2020 vara ett bra tillfälle för 29-åringen att visa fotbollsvärlden än en gång vad han kan.

De Bruyne är känd för sin dribblingsförmåga, ett mycket vasst skott och sina minst sagt exceptionella passningar. Får han spelet att stämma efter ansiktsfrakturerna han ådrog sig i Champions League-finalen mot Chelsea, ja då kan han mycket väl bli MVP i detta mästerskapet.

De Bruyne blir MVP – Odds:  10.00


em mvp 3

Bild: Wikipedia

Joshua Kimmich – Tyskland

”Die Mannschaft” har en minst sagt tuff grupp framför sig. Tyskland huserar nämligen i grupp F tillsammans med Frankrike, Portugal och Ungern. Med tanke på de senaste årens mycket svaga resultat är det inte många som tror på tyskarna, men här har vi ett stjärnlag som kan överraska.

Joachim Löw gör sitt sista mästerskap som förbundskapten och han vill naturligtvis avsluta med stil. Ska Tyskland komma upp i nivå är publikfavoriten Kimmich en viktig kugge och han ska inte glömmas bort i den här listan.

26-årigen är given i Bayern München och när Tyskland nu går för upprättelse med Löw vid rodret för sista gången kan Kimmich med sin fina passningsfot och defensiva skicklighet visa vad både han och Tyskland går för.

Kimmich blir MVP – Odds:  26.00

Observera att oddsen är rörliga och kan komma att ändras så småningom.

FODEN STORFAVORIT

Storfavorit till priset på ungdomarnas sida är engelsmannen Phil Foden som tillvardags huserar i Manchester City.

Foden gjorde nio mål på 28 framträdanden hos de engelska mästarna den gångna säsongen och spås en lysande framtid.

Utmanare till priset som bästa unga spelare i stundande EM finns i massor.

Mason Mount, Kai Havertz, Joao Felix och Matthijs de Ligt gör topp fem-listan komplett och för oss med blågult intresse kan vi nämna att både Alexander Isak och Dejan Kulusevski tar plats på oddslistan.


VÅRA KANDIDATER TILL BÄSTA UNGA SPELAREN

Phil Foden – England

Det går inte blunda för att Foden är en stortalang och som dessutom levererar påen otroligt hög nivå trots sin ålder. I slutet på maj firade han sin 21 födelsedag och han avslutade Premier League-säsongen med att agera målskytt både Brighton borta och Everton hemma.

I Champions League-finalen, som han också fick uppleva som startspelare för City, gick Foden precis som City av planen mållösa mot Chelsea och sedan den förlusten har fokus nu lagts över på EM.

Southgate har en minst sagt anfallsduo i Kane och unga Foden och den här duon kan helt klart bli guld värd för de Three Lions som landslaget kallas i folkmun.

Foden blir MVP (ungdom) – Odds:  4.50


Kai Havertz – Tyskland

En annan lovande 21-åring är tysken Kai Havertz. Han lämnade Bundesliga och Bayer Leverkusen för spel i Premier League med Chelsea och även om debutsäsongen inte blev någon jättesuccé så är det en lirare som verkligen kan prestera på en otroligt hög nivå.

Sista säsongen i Bundesliga gjorde Havertz verkligen avtryck då han smällde in tolv mål som 20-åring för Leverkusen på 30 framträdanden i ligan. Debutsäsongen i England resulterade i 27 ligamatcher och på dessa blev det fyra fullträffar.

I det tyska landslaget råder tuff konkurrens på det offensiva mittfältet, men som nybliven Champions League-mästare och dessutom som enda målskytt i finalen kan Havertz vara en riktig joker i en stjärnpackad tysk EM-trupp.

Havertz blir MVP (ungdom) – Odds:  8.00


em mvp ung 2
Bild: Wikipedia

Alexander Isak – Sverige

Isak kommer från en dundersäsong i spanska La Liga. 17 fullträffar på 34 matcher för tabellfemman Real Sociedad gav svensken en finfin sjätteplats i skytteligan, 13 fullträffar bakom Leo Messi.

I det blågula landslaget är Isak en mycket betydelsefull spelare och om Janne ska skörda några större framgångar i detta mäterskap behöver Isak ta för sig på ett liknande sätt som han gjort i Spanien den gångna säsongen.

Sverige kanske inte glänser på samma sätt som de största nationerna, men här handlar det om individuell skicklighet och sin betydelse för laget. Om Isak tar med sig formtoppen från Sociedad till landslaget har vi en blågul skyttekung som kan visa upp sig ordentligt. Håll tummarna för Sverige, och för Isak!

Isak blir MVP (ungdom) – Odds:  34.00

betfair logga

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-06-14 21:32

Vilka spelare kommer lägga skorna på hyllan efter fotbolls-EM 2024?

Fotbolls-EM 2024 är inte bara en tid att följa de europeiska länderna tävla mot varandra, utan det är också en tid för flera stora namn att fatta det svåra beslutet …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-05-18 15:35

Fotbollsfeber och betting förenas med två viktiga aspekter

När fotbolls-EM närmar sig, stiger spänningen inte bara bland fotbollsfans runt om i världen, utan också bland dem som deltar i betting. Med detta globala evenemang, där Europas bästa landslag …

Copyright © Fotboll.com 2024   |