Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: AIK – Djurgården med överspel till 2.28
Allsvenskan

SPELTIPS: AIK – Djurgården med överspel till 2.28

Publicerat 2022-04-23 20:54

AIK och Djurgården gör upp i säsongens första 08-derby och detta på Friends Arena i Solna under söndagen. AIK bär favoritskapet och kommer närmast från en välbehövlig seger hemma mot Varberg med 1-0. För Djurgårdens del blev det poäng i Göteborg där de spelade 1-1 mot Blåvitt. Nu är det derby och här kommer båda lägren gå för tre poäng, vilket gör att vi fastnar för ett vasst överspel till finfina 2.28 gånger pengarna hos Expekt.


Tips: AIK – Djurgården

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål 1.94
Över 2,5 mål 2.28

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


AIK

AIK har startat Allsvenskan 2022 med två segrar av fyra möjliga. Senast slog de Varberg BoIS på hemmagräs och det med 1-0 där Sebastian Larsson gjorde matchens enda mål och det på straffspark. AIK kom upp i 17 målchanser jämfört med Varbergs fyra, men oförmågan att göra mål var påtaglig då det bara blev totalt tre skott på mål från Solna-laget.

Matchen innan Varberg-segern ställdes AIK mot Malmö FF på bortagräs och där föll de tungt med 3-0. I premiären hade AIK ett besök på Hisingen i Göteborg där de föll med 4-2 och däremellan har de också hunnit med att besegra IFK Norrköping med 1-0.

Det är alltså två av fyra som gått över 2,5 mål hittills och nu väntar ett derby där båda lagen vill lämna med seger och det får oss att snöa in på att över 2,5 mål i matchen ska vara ett bra spel till 2.28.


DJURGÅRDEN

Djurgården har precis som AIK hunnit med fyra matcher i årets upplaga av Allsvenskan. Hittills har blårandiga DIF levererat två segrar, en oavgjord och en förlust. Gästerna kommer från ett 1-1-resultat mot IFK Göteborg på bortaplan och omgången innan tog de full pott mot Norrköping genom en 2-1-seger.

I premiären hade DIF besök av DIF, det vill säga Degerfors och den matchen vann stockholmarna med 3-1. Efter den premiärsegern åkte de till Mjällby och föll överraskande med 1-0, men sedan dess har Djurgården levererat två raka utan nederlag och nu går man för att förlänga den sviten.

Senaste derbyt mot AIK vanns av AIK och det på deras hemmaplan med 1-0. Vi tror att detta derby kommer bjuda på fler mål, från båda lagen och vi tror dessutom att lagen inte nöjer sig där. Resultat som 2-1 eller varför inte 1-2 känns mer rimligt än en oavgjord historia.


Tips: AIK – Djurgården

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål 1.94
Över 2,5 mål 2.28

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |