Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: AIK – IFK NORRKÖPING med underspel till 1.83
Allsvenskan

SPELTIPS: AIK – IFK NORRKÖPING med underspel till 1.83

Publicerat 2022-04-09 21:04

Allsvenskan rullar vidare och detta med omgång två. Söndagen har fyra matcher på menyn och en av dessa utspelar sig i huvudstaden där IFK Norrköping besöker AIK på Friends Arena. Hemmalaget fick en tuff start på årets allsvenska då de fick lämna Bravida Arena poänglösa och nu har de chans till revansch då det är hemmapremiär som väntar. Vår idé är att denna match inte kommer bli något målkalas och med det sagt är det läge att presentera ett underspel! 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


AIK premiärspelade på bortagräs och detta genom att ställas mot BK Häcken i Göteborg. Stockholmarna fick lämna den premiärmatchen med noll poäng och detta med en 4-2-förlust på Bravida Arena. Häckens första mål gjordes av Alexander Jeremejeff på straffspark redan efter tolv minuters spel och samma Jeremejeff avslutade sedan målskyttet för hemmalaget då han i 62’e matchminuten gjorde 4-1.

Med mindre än kvarten kvar lyckades AIK dock snygga till siffrorna till 4-2 och detta genom att 18-årige Yasin Ayari gjorde sitt första tävlingsmål i Allsvenskan. AIK klev dock in som favoriter i Göteborg, även om de var knappa sådana, men då levde de sannerligen inte upp till förväntningarna.

Nu väntar hemmapremiär och detta mot ett IFK Norrköping som fick en blytung start på säsongen. Östgötarna tog nämligen emot Varberg BoIS på hemmaplan i säsongens första match och där var ”Peking” glasklara favoriter hos många, men det ville sig verkligen inte.

Varberg chockade många då de lämnade Norrköping med en 1-0-seger och precis som AIK så är nu Norrköping på jakt efter säsongens första poäng. Historiskt sett har gästerna gjort det tämligen bra mot AIK på bortagräs, men fjolårets möte var ingen succé och vår idé är att det möjligtvis kan bli något liknande denna gång.

Med vetskapen om att såväl hemma- som bortalag jagar säsongens första poäng är det inte helt omöjligt att vi bjuds på en något försiktig match. Expekt ger oss 1.83 på att denna match passerar med under tre mål gjorda och det väljer vi att nypa!


SPELTIPS – AIK – IFK NORRKÖPING


Avspark: 17:30, söndag 10/4
Spelplats: Friends Arena, Solna

Speltips med odds från Expekt Odds
Under 2,5 mål (totalt) 1.83
Över 9,5 hörnor (totalt) 1.60

 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |