Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Arsenal–Brentford 19/2
Premier League

SPELTIPS: Arsenal–Brentford 19/2

Publicerat 2022-02-18 09:27

Champions League-jagande Arsenal tar emot Brentford hemma på Emirates. Drömläge för ett utvilat Gunners att ta tre poäng mot ett mycket formsvagt motstånd, som dessutom släpper in en hel del mål. 


På grund av ett par uppskjutna matcher har Arsenal bara spelat en match de senaste fyra veckorna. Samtidigt har man en CL-plats inom räckhåll. Avståndet upp till fyran Manchester United är bara fyra poäng. Som om det inte vore nog med det har man hela tre matcher mindre spelade än United.

Arsenal ska inte ha några större problem att vinna den här matchen då Brentford bara tagit en poäng på de sex senaste Premier League-matcherna. Det känns lite som att luften gått ur nykomlingen som såg så bra ut i höstas.


Tips: Arsenal–Brentford

Speltips Expekt
Arsenal vinner med noll insläppta mål 2.12
Arsenal – Halvtid 1.91

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ARSENAL–BRENTFORD

Emirates Stadium, London. Avspark lördag 19 februari 16:00.

Arsenal har hållit nollan i 5 av de 7 senaste PL-matcherna.

Brentford har förlorat 5 av de 6 senaste PL-matcherna.

Arsenal har gjort mål i första halvlek i 4 av de 5 senaste PL-matcherna.


ARSENAL

Innan bortamatchen mot Wolverhampton förra torsdagen hade Arsenal inte spelat en match sedan 23 januari. Seger med 1-0 blev det i alla fall och det mot ett formstarkt Wolves, som ligger strax bakom Gunners i tabellen. Dessutom tvingades Arsenal spelade med en man mindre sista halvtimmen efter ett rött kort på Gabriel Martinelli.

BRENTFORD

Efter en bra höst har Brentford fallit igenom totalt sedan jul. Förvisso blev det 0-0 borta mot Crystal Palace förra helgen, men innan dess stod man på sex raka förluster inklusive en FA-cupmatch. Dock är nedflyttningsstrecket ännu inte farligt nära, vilket gör att Brentford än så länge inte lär känna någon panik.


SPELTIPS

Arsenal är klara favoriter i den här matchen, men bara seger ger inte så mycket spelvärde. Det är det däremot i hemmaseger med noll insläppta mål. Gunners har hållit nollan i en hel del matcher på senaste tiden, vilket gör 2.12 i odds hos Expekt för Arsenal-seger och hållen nollan till ett bra spel.

Sedan gillar hemmalaget även att göra mål tidigt i matchen. En hägrande CL-plats lär också vara en morot för hemmalaget att sätta upp tempot från start. Det talar för att Arsenal kommer att ha ledningen redan i halvtid. 1.91 i odds hos Expekt ger bra spelvärde för det scenariot.


Tips: Arsenal–Brentford

Speltips Expekt
Arsenal vinner med noll insläppta mål 2.12
Arsenal – Halvtid 1.91

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |