Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Arsenal–Manchester U – Hemmaseger till 2.05
Premier League

SPELTIPS: Arsenal–Manchester U – Hemmaseger till 2.05

Publicerat 2022-04-22 09:44

Premier League-helgen inleds med ett riktigt klassikermöte mellan Arsenal och Manchester United på lördagseftermiddagen. Dessutom jagar båda lagen en CL-plats. Fördel hemmalaget som tog en viktig seger tidigare i veckan. 


Efter några tunga veckor vände det för Arsenal när man vann mot Chelsea i onsdags. Detta gör att Gunners fortsatt är femma i Premier League-tabellen på samma poäng som fyran Tottenham med sex omgångar kvar.

Manchester United är förvisso bara tre poäng bakom Spurs och Arsenal, men med en match mer spelad behöver United i princip ta full pott i de fem sista matcherna om man ska ha någon chans till spel i Champions League i höst.


Tips: Arsenal–Manchester United

Speltips Bet365
Arsenal 2.05
Totalt antal mål Arsenal – Över 1.5 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ARSENAL–MANCHESTER UNITED

Emirates Stadium, London. Avspark lördag 23 april 13:30.

 Arsenal har vunnit 3 av de 6 senaste matcherna mot Manchester United och bara förlorat en.

 Manchester United har förlorat 3 av de 5 senaste matcherna.

Arsenal har gjort 2 mål i 3 av de 5 senaste hemmamatcherna.


ARSENAL

Efter förluster mot Crystal Palace, Brighton och Southampton stod Arsenal för en riktig scenförändring när man i onsdags vann borta mot Chelsea med hela 4-2. Frågan är om Gunners hittat tillbaka till den fina form man hade under februari och mars? Hur som helst bör i alla fall segern mot Chelsea ha gett en rejäl boost till självförtroendet.

MANCHESTER UNITED

Manchester United har mer eller mindre gått i uppförsbacke sedan nyår. De senaste två månaderna har det bara blivit två trepoängare i Premier League. 0-4 borta mot Liverpool i veckan och förra helgen lyckades man med nöd och näppe vinna hemma mot jumbon Norwich med 3-2. Formen hos United är minst sagt tveksam.


SPELTIPS

Arsenals seger mot Chelsea visar att laget inte tänker ge upp CL-platsen. Och vi vet att när väl Gunners börjat vinna är laget svårslaget. Samtidigt känns det som att United fortsätter att famla lite i mörkret. Det gör också att spel på hemmaseger till oddset 2.05 hos Bet365 känns ganska givet. Inte minst då spelvärdet är bra.

Att göra fyra mål på Chelsea är inte lätt, vilket visar att Arsenal är i målform. Dessutom gör Gunners ofta ett par mål på hemmaplan. Därför spelar vi även på minst två mål för hemmalaget. 1.90 för över 1.5 mål för Arsenal ger bra spelvärde.


Tips: Arsenal–Manchester United

Speltips Bet365
Arsenal 2.05
Totalt antal mål Arsenal – Över 1.5 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |