Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Aston Villa–Arsenal med bortaseger till 2.38

SPELTIPS: Aston Villa–Arsenal med bortaseger till 2.38

Publicerat 2022-03-18 09:45

Arsenal beger sig till Birmingham för en lite småknepig bortamatch mot Aston Villa. Men, Gunners är i bra form och bör kunna reda ut det här i slutändan. Dessutom är det bra med spelvärde i oddset för bortaseger.


Arsenal har ett fortsatt grepp om fjärdeplatsen i Premier League, vilket som bekant även innebär spel i Champions League till hösten. Förvisso är det bara en poäng ner till Manchester United, men så har Gunners också två matcher mindre spelade.

Aston Villa har avancerat upp till nionde plats i tabellen, men har ingen realistisk chans att nå europaspel då avståndet uppåt är alldeles för långt. Frågan är hur pass motiverade Villa är att ge det där lilla extra i de avslutande matcherna.


Tips: Aston Villa–Arsenal

Speltips Expekt
Arsenal vinner 2.38
Båda lagen gör mål + Total antal hörnor Över 8.5 2.02

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ASTON VILLA–ARSENAL

Villa Park, Birmingham. Avspark lördag 19 mars 13:30.

Arsenal har vunnit 5 av de 6 senaste matcherna i Premier League.

Aston Villa har gjort 10 mål på de 4 senaste matcherna i Premier League.

Båda lagen har ett snitt på 5 hörnor per match den här säsongen.


ASTON VILLA

Innan söndagens förlust med 1-2 borta mot West Ham hade Aston Villa tre raka segrar mot Brighton, Southampton och Leeds. Det gjorde att man också i praktiken säkrade nytt kontrakt då avståndet nedåt är väldigt betryggande. Samtidigt har Villa haft svårt mot bättre motstånd under säsongen.

ARSENAL

Arsenal fortsätter att vara ett av de formstarkaste lagen i PL. Förvisso blev det bortaförlust mot Liverpool i onsdags, men då ska man komma ihåg att Liverpool är i kanonform och slåss om guldet med Manchester City. Innan matchen mot Liverpool stod Arsenal på fem raka segrar.


SPELTIPS

Arsenal har mycket att spela för. Det har inte Aston Villa, som får rikta in sig på att spela av säsongen. Den faktorn kommer att fälla avgörandet här tillsammans med att gästerna är i bra form. 2.38 i odds för Arsenal-seger känns tämligen generöst och är för bra för att inte spelas.

Dock är Villa i målform och det känns som att man kan få en boll i nät. Samtidigt snittar båda lagen fem hörnor per match, vilket bör innebära totalt tio hörnor i matchen. Därför satsar vi även på ett Pre-pack hos Expekt med mål från båda lagen och över 8.5 hörnor.


Tips: Aston Villa–Arsenal

Speltips Expekt
Arsenal vinner 2.38
Båda lagen gör mål + Total antal hörnor Över 8.5 2.02

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-07-07 04:05

Fantasyfotboll och dess påverkan på fotbollen

Under de senaste åren har fotbollsvärlden sett en betydande förändring i supporterengagemang, delvis på grund av framväxten av fantasyfotbollsligor. Denna trend har inte bara förändrat hur fans interagerar med fotboll …

Publicerat 2024-07-07 00:13

Varför har många fotbollsstjärnor starka kopplingar till spel

Spontant tänker man kanske att gamers, onlinecasinospelare och fotbollsspelare är väldigt olika varandra, men om man tittar på vad många spelare gillar att göra på fritiden, så förstår man att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |