Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Aston Villa – Everton med fokus på målen!
Premier League

SPELTIPS: Aston Villa – Everton med fokus på målen!

Publicerat 2022-08-12 14:37

Aston Villa inledde säsongen med en tung 2-0-förlust och det borta mot Bournemouth. Nu väntar chans till revansch och detta genom att ställas mot Everton på hemmaplan och här sätter vi målen i fokus då det är två revanschsugna lag som gör upp om tre värdefulla poäng! 


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Aston Villa

Aston Villa inledde säsongen med att ställas mot Bournemouth och det på bortaplan. Den premiärmatchen slutade med 2-0-förlust och det var en missräkning för Birmingham-laget som faktiskt bar favoritskapet. Villa hade ett 66% bollinnehav och fick iväg hela 15 målchanser, men bollen ville inte in.

Nu väntar säsongens första match inför hemmapubliken och här bedöms revanschchansen vara god. I fjol vann Villa motsvarande möte med 3-0 och när lagen möttes på Evertons hemmaplan blev det också seger för Villa, men då med 1-0. Detta gör att Everton alltså passerade fjolårets säsong med 0-4 i målskillnad mot just Aston Villa och då de dessutom fick lämna hemmapremiären mållösa (mot Chelsea) så är det nog ett mycket revanschsuget bortalag denna lördag på Villa Park.

Everton

Bortalaget för dagen gick precis som motståndarna både poänglösa- och mållösa ur ligapremiären. För Evertons del var det dock genom en 1-0-förlust hemma mot Chelsea och i den matchen gjordes enda målet på en straffspark. Nu ska de blåklädda försöka revanschera sig och detta i dubbel bemärkelse.

Först och främst för förlusten i premiären, men sedan också för de dubbla förlusterna de åkte på mot Aston Villa i fjol vilket gör att de nu har sex raka i inbördes möten utan seger. Senast Everton lyckades besegra Birmingham-laget var då de möttes här på Villa Park i mars 2016 och den gången gick Everton och vann med 3-1, men sedan dess är det alltså sex raka utan seger.

Detta gör att vi landar i att det är chans till revansch, både för Villa och Everton så vi väljer att gå för en målrik och sevärd match mellan två lag som jagar säsongens första seger!

ASTON VILLA – EVERTON

Villa Park, Birmingham. Avspark lördag 12 augusti 13:30.

Bet365
Över 2,5 mål (totalt) 2.10
Båda lagen gör mål: Ja 1.95

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |