Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Atalanta – Leverkusen med kombo till 1.86
Europa League

SPELTIPS: Atalanta – Leverkusen med kombo till 1.86

Publicerat 2022-03-09 22:34

Gewiss Stadium i Bergamo, där spelas mötet mellan Atalanta och Bayer Leverkusen när Europa Leuage-slutspelet rullar vidare under torsdagskvällen. Här plockar vi fram ett speltips via ”BetBuilder” hos Expekt och detta till 1.86 gånger insatsen! 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SPELTIPS: ATALANTA v BAYER LEVERKUSEN

  • Över 2,5 mål totalt + båda lagen gör mål @ 1.86  

Atalanta kliver in i denna 8-delsfinal som avgörs i bäst av två matcher som knappa favoriter. Första matchen spelas i Bergamo och ska italienarna ha bra chans till avancemang så är känslan att de måste få med sig ett bra resultat från Gewiss Stadium.

Ser vi till prestation i närtid så kan man diskutera hur bra Atalanta står sig för dagen. I deras senaste ligamatch mot Roma kammade de noll poäng genom en 1-0-förlust i Rom, men där blev de också mållösa framåt, vilket inte direkt hör till vanligheterna.

Atalanta hade i matchen innan Roma-mötet spöat Sampdoria med 4-0 på hemmaplan och skaffat sig ett bra slagläge i kampen om topp fyra-placering, men Roma borta blev alltså för tufft.

Bayer Leverkusen som agerar bortalag i Bergamo har hygglig form, eller bra till och med. Ser vi till tyskarnas åtta senaste tävlingsmatcher så noteras dem för en förlust, två kryss och fem vinster.

Allra senast när Leverkusen var i farten så spelade de 1-1 mot giganten Bayern München och det på Allianz Arena, bortaplan alltså! Det var en bra prestation och nu ska de bygga vidare på den genom att få med sig ett bra resultat mot Atalanta inför returen där detta dubbelmöte förmodligen avgörs.

Leverkusen har precis som Atalanta en vass offensiv där de sällan lämnar en match mållösa. Magkänslan inför avspark i denna slutspelsmatch är att båda lagen kommer gå för det och vi tror att det som komma skall i Bergamo under torsdagskvällen kommer bli en riktigt sevärd tillställning mellan två mycket skickliga fotbollslag.

SPELTIPS – Atalanta v Bayer Leverkusen
Avspark: 21:00, torsdag 10/3
Spelplats: Gewiss Stadium, Bergamo

Speltips Odds
Över 2,5 mål 1.65
Båda lagen gör mål 1.53

Denna kombo finns att spela hos Expekt till totaloddset 1.86 gånger insatsen och det bedömer vi vara ett bra mycket spel med tanke på vilka lag som är i farten.


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |