Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Atlético Madrid–Manchester U 23/2

SPELTIPS: Atlético Madrid–Manchester U 23/2

Publicerat 2022-02-22 09:58

För både Atlético Madrid och Manchester United, som bägge är borta från guldet i ligaspelet, kan Champions League vara ett sätt att rädda säsongen. På pappret finns förutsättningar för målkalas då båda lagen är i målform.


Atlético Madrid ligger inte bättre än femma i La Liga och kan mycket väl missa en CL-plats. I höstens gruppspel imponerade man inte heller där man tog sig vidare med nöd och näppe efter endast sju poäng på sex matcher.

Manchester United är uppe på fjärde plats i Premier League, men lär få kämpa för att behålla i CL-platsen. I gruppspelet gjorde man en stabil insats när man tämligen komfortabelt vann sin grupp. Därför känns de som också som knappa favoriter till att ta kvartsfinalplatsen.


Tips: Atlético Madrid–Manchester United

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 2.18
Kvalificerar sig till nästa runda – Manchester United 1.75

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER UNITED

Metropolitano Stadium, Madrid. Avspark onsdag 23 februari 21:00.

Atlético Madrid har gjort 2 mål eller mer i 6 av de 7 senaste La Liga-matcherna.

Atlético Madrid har släppt in 2 mål eller fler i 4 av de 6 senaste La Liga-matcherna.

Manchester United har gjort 6 mål på de 2 senaste matcherna.


ATLÉTICO MADRID

Atlético Madrid har varit ett varannan-match-lag de senaste veckorna, det vill säga vinst, förlust, vinst, förlust osv. Men, laget har i alla fall gjort en hel del mål. Å andra sidan har man även släppt in en hel del mål. 12-10 i målskillnad på de fem senaste matcherna säger väl det mesta.

MANCHESTER UNITED

Manchester United är ganska inte i toppform, men trenden är ändå uppåtgående. Två raka segrar i Premier League och bara en ligaförlust sedan nyår bådar gott inför matchen mot Atlético Madrid.


SPELTIPS

På pappret väldigt svårtippat och därför känns spel på resultat inte särskilt lockande. En sak är dock säker och det är att båda lagen är i målform samtidigt som det verkar vara lite halvöppna svängdörrar i Atlético-försvaret. Minst tre mål i den här matchen känns därför ganska troligt. Oddset 2.18 för över 2.5 mål hos Expekt ger bra spelvärde.

Ser vi över två matcher får ändå Manchester United hållas som favoriter. Formen är helt enkelt betydligt stabilare än hos Atlético. Därför säger vi också att United tar sig vidare till kvartsfinal. Oddset 1.75 hos Expekt ger bra värde.


Tips: Atlético Madrid–Manchester United

Speltips Expekt
Över 2.5 mål 2.18
Kvalificerar sig till nästa runda – Manchester United 1.75

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |