Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Atlético Madrid–Manchester City med dubbelchans till 2.10
Champions League

SPELTIPS: Atlético Madrid–Manchester City med dubbelchans till 2.10

Publicerat 2022-04-12 12:43

Manchester City har skaffat sig ett bra läge inför returen i CL-kvartsfinalen mot Atlético Madrid. Med 1-0 från första mötet är City inte piskade att vinna, vilket öppnar upp för Atlético och även ger ett utmärkt läge att satsa på en dubbelchans.


Atlético Madrid stod för lite av en skräll när man skickade ut Manchester United från Champions League i åttondelen. Att det dessutom ”bara” blev 0-1 borta mot City i förra veckan visar att det finns potential hos Atlético.

Manchester City kan gå in i den här matchen och spela på resultatet eftersom oavgjort räcker för att gå vidare. Med det i åtanke känns det knappast som att bortalaget kommer att gå på någon tokoffensiv utan snarare hålla tillbaka och inte göra mer än vad som behövs.


Tips: Atlético Madrid–Manchester City

Speltips Expekt
Dubbelchans – 1X 2.10
Över 2.5 mål 2.10

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ATLÉTICO MADRID–MANCHESTER CITY

Wanda Metropolitano, Madrid. Avspark onsdag 13 april 21:00.

Atlético Madrid har bara förlorat 1 av de 4 senaste matcherna i Champions League.

Manchester City har bara vunnit 2 av de 4 senaste matcherna i CL.

Manchester City har gjort 2 mål eller fler i 3 av de 4 senaste matcherna.


ATLÉTICO MADRID

Trots en ganska medioker säsong i La Liga har Atlético Madrid gjort det bra i CL. Inte minst i åttondelen mot Manchester United. Dessutom har laget faktiskt bara förlorat två av de tio senaste matcherna, vilket visar på att formen finns där.

MANCHESTER CITY

Manchester City fortsätter att vara en av favoriterna till att vinna Champions League den här säsongen. Samtidigt har laget den här CL-säsongen verkligen inte gjort mer än vad som behövts. Sista betydelselösa gruppspelsmatchen mot Leipzig förlorade man och i returen i åttondelen mot Sporting spelade man 0-0.


SPELTIPS

Sett till utgångsläget har Atlético en bra chans att rubba City. Gästerna behöver som sagt inte vinna, vilket ger hemmalaget en bra chans att fixa oavgjort här. Samtidigt vet vi att det ofta sker skrällar i CL och dessutom ligger all press på City. Detta gör att dubbelchans 1X till 2.10 hos Expekt får bra spelvärde.

Atlético går mycket sällan mållösa av plan hemma på Wanda Metropolitano. Och om Atlético gör mål kommer även City behöva näta. Detta gör att det känns som att det kan bli en del mål. Därför satsar vi även på minst tre mål, det vill säga över 2.5 mål till 2.10 hos Expekt.


Tips: Atlético Madrid–Manchester City

Speltips Expekt
Dubbelchans – 1X 2.10
Över 2.5 mål 2.10

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |