Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: BARCELONA – EINTRACHT FRANKFURT MED ASIAN HCP!
Europa League

SPELTIPS: BARCELONA – EINTRACHT FRANKFURT MED ASIAN HCP!

Publicerat 2022-04-14 13:20

FC Barcelona tar emot Eintracht Frankfurt på hemmagräs och detta i ett returmöte från kvartsfinalen av Europa League-slutspel. Laget som vinner kvällens möte avancerar således till semifinal och vår spelidé är klar – Barcelona är och bör också vara pålitliga favoriter på sin hemmaplan så med det sagt presenterar vi ett vasst spel på hemmalaget med asian hcp!


Tips: FC Barcelona – Eintracht Frankfurt

Speltips Expekt
Barcelona -1,5 (asian hcp) 1.97
Över 3,5 mål 2.35

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


FC BARCELONA – EINTRACHT FRANKFURT

Camp Nou, Barcelona. Avspark torsdag 14 april 21:00.

Barcelona har 15(!) raka tävlingsmatcher utan förlust.

Eintracht Frankfurt föll hemma mot Freiburg i ligan senast.

Barcelona har levererat vassa resultat och är i kalasform!


FC BARCELONA

Den spanska toppklubben har svajat något, men sett till dagsform så är Xavi som numera är huvudtränare i detta lag, på väg att föra laget tillbaka till världstoppen.

Sedan match ett mot Eintracht Frankfurt, som slutade 1-1 på tysk mark, så har Barcelona hunnit med en ligamatch och den spelades på bortaplan mot Levante. Där fick Barcelona med sig en trepoängare och detta efter att Luuk de Jong gjort matchens sista mål på tilläggstid.

Tack vare krysset i Frankfurt så vänder FC Barcelona hem till ett Camp Nou med ett bra resultat i ryggen. På hemmaplan har Barcelona två raka fullträffar och detta genom 1-0 mot Sevilla i deras senaste hemmamatch och matchen innan det körde de över Osasuna med 4-0.


EINTRACHT FRANKFURT

Bortalaget för dagen håller som bekant till i tyska Bundesliga. I ligaspelet gör Frankfurt en hittills svag säsong då de just nu inte är bättre än tabellnia.

Sedan rond ett mot Barcelona har de haft tabellfemman Freiburg på besök, även den matchen spelades på Frankfurts hemmaplan – men där blev det oturligt förlust med 2-1 och därmed tappade de viktiga poäng i jakten på just topp fem-placering.

Gästerna har nu spelat sex raka tävlingsmatcher utan seger och vi tror inte att de lyckas bryta den sviten ikväll heller. Barcelona borta är ingen enkel uppgift, speciellt inte nu när ”Barca” sakta men säkert börjat leverera igen heller.



Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |