Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Benfica–Ajax 23/2

SPELTIPS: Benfica–Ajax 23/2

Publicerat 2022-02-22 09:27

Både Benfica och Ajax har fått en bra lottning i Champions League-åttondelen då man slipper storlagen. Dock lär Ajax bli en svår nöt att knäcka för Benfica. 


Benfica gjorde ett starkt gruppspel i höstas när man tog sig vidare från en tuff grupp med Bayern München, FC Barcelona och Dynamo Kiev. Dock måste man nog prestera ännu bättre för att ha någon chans mot Ajax över två matcher.

Ajax stod för en imponerande insats i gruppspelet när man tog 18 av 18 möjliga poäng i en grupp med Borussia Dortmund, Sporting Lissabon Besiktas. Laget känns lite som en outsider i vårens slutspel och kommer bli riktigt intressanta att följa.


Tips: Benfica–Ajax

Speltips Bet365
Ajax vinner 1.80
Sébastien Haller målgörare 2.05

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


BENFICA–AJAX

Estádio da Luz, Lissabon. Avspark onsdag 23 februari 21:00.

Ajax vann 6 av 6 matcher i CL-gruppspelet i höstas.

Sébastien Haller har gjort 10 mål i CL såhär långt.

Ajax hade ett snitt på 3,33 mål per match i CL-gruppspelet.


BENFICA

Benfica gick förvisso vidare från en på pappret tuff grupp i höstas. Men, då ska man komma ihåg att såväl Barcelona som Dynamo Kiev har sett bättre dagar. Samtidigt ligger Benfica bara trea i portugisiska ligan, en bra bit efter både Porto och Sporting. Dessutom har man tappat en del poäng mot betydligt sämre motstånd på sista tiden.

AJAX

Det känns som att Ajax kan ha något stort på gång den här CL-våren. Laget imponerade stort i höstens gruppspel och kan hota alla lag i den här turneringen. Formen är också på topp. Ajax har vunnit samtliga matcher utom en sedan mitten av november. Lägg därtill att man har en av Europas vassaste målskyttar i Sébastien Haller, som snittat ett mål per match den här säsongen.


SPELTIPS

Ajax är klara favoriter i det här mötet och ska också ta sig vidare till kvartsfinal utan några större bekymmer. Benfica har kanske en viss chans i kraft av hemmaplan i den här första matchen. Men, Ajax är i så pass bra form att man bör kunna mala ner hemmalaget. 1.80 i odds för Ajax-seger ger bra spelvärde med tanke på att gästerna är minst en nivå bättre.

Och så har man ju Sébastien Haller, som dessutom trivs i just Lissabon. Mot Sporting borta i höstas blev det hela fyra mål. Mål från Haller till 2.05 är därför ett bra odds.


Tips: Benfica–Ajax

Speltips Bet365
Ajax vinner 1.80
Sébastien Haller målgörare 2.05

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |