Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Bielefeld – Hertha Berlin med överspel till 2.12
Bundesliga

SPELTIPS: Bielefeld – Hertha Berlin med överspel till 2.12

Publicerat 2022-04-29 09:41

Tyska Bundesliga rullar vidare och under lördagen erbjuds vi sex stycken matcher. En viktig sådan spelas på Schüco Arena i Bielefeld där två lag i poängbehov gör upp om tre mycket viktiga poäng. Vi fastnar för att denna match kommer passera med en hel del mål och väljer med det sagt att leverera ett överspel i matchen till finfina 2.12 gånger insatsen hos spelbolaget Expekt. 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Arminia Bielefeld

Arminia Bielefeld kliver in i denna svårspelade match som ett lag för degradering inför nästa säsong. Just i detta nu har hemmalaget levererat 26 poäng i ligan och detta på 31 ligamatcher. Målskillnaden landar på 24-49 och totalt har de passerat över 2,5 mål i 12 av 31 matcher.

Notera dock att de kommer från 3-1-förlust borta mot FC Köln och att goda råd börjar bli dyra. Här möter de dessutom ett motståndarlag som de jagar och inför avspark är det just nu sex poäng som skiljer lagen åt.

På hemmaplan har Bielefeld hittills passerat över 2,5 må i sex av 15 framträdanden, men då detta är en av deras kanske viktigaste matcher hittills så tror vi att chanserna för ett målkalas just denna gång ska ses som mer än goda.

Hertha Berlin

Gästande Hertha Berlin är även dem involverade i bottenstriden. Just nu ligger bortalaget på säker mark, men de har å andra sidan bara fyra poäng ner till negativt kval. Ser vi till form så kommer gästerna med två raka segrar i bagaget och här går de således för tredje raka, vilket ger dem lite andrum i ett tufft läge inför slutspurten.

Senast lagen drabbades samman så agerade Hertha Berlin hemmalag och då vann dem också matchen med 2-0. Vi tror att Arminia Bielefeld kommer ge bra motstånd på deras hemmaplan och då båda lagen behöver lämna mötet med tre poäng är det inte helt omöjligt att förvänta sig att detta möte kommer bjuda på ett par fullträffar och varför inte minst ett från respektive lag?


Nu till speltipsen som denna gång ser ut så här!

Tips:Arminia Bielefeld- Hertha Berlin

Speltips Expekt
Båda lagen gör mål 1.81
Över 2,5 mål 2.12

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 22:12

Storklubbar intresserade av André Silva

I fredags satte André Silva sitt 19:e mål för säsongen. Nu kopplas portugisen ihop med en flytt till Manchester United och Atlético Madrid. André Silva bombar in mål för sitt Eintracht Frankfurt …

Bundesliga

Publicerat 2021-03-01 18:14

Bayern fortsätter jaga försvarsförstärkning

Man har tappat David Alaba och gjort klart med Dayot Upamecano. Bayern München är dock inte klara. Enligt Tuttomercatoweb har storklubben budat på Kalidou Koulibaly. Bayern München har lagt ett bud på …

Copyright © Fotboll.com 2024   |