Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: BK Häcken – Djurgårdens IF med båda lagen gör mål till 1.53
Allsvenskan

SPELTIPS: BK Häcken – Djurgårdens IF med båda lagen gör mål till 1.53

Publicerat 2022-07-23 20:57

Toppmötet ifrån Allsvenskan hittas i Göteborg och detta i mötet mellan BK Häcken och Djurgården från söndagseftermiddagen. Matchen spelas på Bravida Arena i Göteborg och avsparkstiden är 17:30. Vi presenterar två spel från matchen och det vi tror mest på är att båda lagen gör mål vilket finns till godkända 1.53 hos världens största spelbolag, Bet365.


BK HÄCKEN

Häcken har stått för en finfin säsong i Allsvenskan hittills och är just nu serieledare. På poängkontot finns 31 poäng på 14 matcher och deras målskillnad är stabila 32-19.

Hemma på Bravida Arena har göteborgarna sex seriematcher genomföra och hittills noteras de för fyra vinster, en oavgjord och blott en förlust och detta med 15-10 i målskillnad, så här händer det nästintill alltid grejer när Häcken är i farten!

Ser vi till deras senaste framträdande så hämtades en stabil trepoängare in borta mot GIF Sundsvall där det blev seger med hela 5-1 och där stod skyttekungen Alexander Jeremejeff för två av målen, så den liraren måste Djurgården ha stenkoll på om de ska lämna Göteborg med poäng under söndagen.

DJURGÅRDENS IF

Djurgården är tabelltvåa i detta nu och för deras del är det inför matchen i Göteborg en poäng som skiljer upp till serieledning. Då ska vi dock också poängtera att DIF har en match mer spelad, så för deras del är det nog extremt viktigt att åtminstone inte förlora detta toppmöte.

Senast stockholmarna var i farten så var dem det ute i Europa och detta tidigare i veckan då de vände 1-0-underläge borta mot Rijeka till seger med 2-1. Det är med andra ord ett mycket bra resultat för dem inför returen på hemmaplan och nu kan de lägga fullt fokus på Allsvenskan igen.

Till denna match är hemvändaren Marcus Danielson med i truppen och han gör ett redan bra Djurgården ännu bättre med bredd på försvaret. Vår spelidé inför match är att vi kommer få se två lag som går för det och då tror vi också på goda chanser för nätrassel från såväl hemma- som bortalag.

Tips: BK Häcken – Djurgårdens IF

Speltips Bet365
Båda lagen gör mål: JA 1.53
Över 9 hörnor totalt i matchen 1.60

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |