Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: C Palace–Arsenal med bortaseger till 2.00
Premier League

SPELTIPS: C Palace–Arsenal med bortaseger till 2.00

Publicerat 2022-04-03 18:33

Måndagskvällen bjuder på ett spännande Londonderby där Crystal Palace tar emot ett formstarkt Arsenal. Vi har letat fram ett riktigt spelvärt odds för bortaseger som man inte får missa.


Arsenal fortsätter att ha ett fast grepp om den sista platsen till Champions League. Tabellfyran har tre poäng ner till trion West Ham, Tottenham och Manchester United, som samtliga har en, två eller tre fler spelade matcher än Gunners.

Även om det fortfarande återstår en hel del matcher känns det som att det ska mycket till om inte Crystal Palace ska spela i  Premier League även nästa säsong. Avståndet nedåt är i dagsläget betryggande.


Tips: Crystal Palace–Arsenal

Speltips Bet365
Arsenal vinner 2.00
Över 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CRYSTAL PALACE–ARSENAL

Selhurst Park, London. Avspark måndag 4 april 21:00.

 Arsenal har vunnit 6 av de 7 senaste PL-matcherna.

 Crystal Palace har gjort mål i 3 av de 4 senaste PL-matcherna.

 Arsenal har gjort minst 2 mål i 5 av de 6 senaste segermatcherna i PL.


CRYSTAL PALACE

Crystal Palace ligger tolva i tabellen och har med tolv poäng ner till strecket i praktiken säkrat nytt kontrakt. Samtidigt har Londonlaget visat fin form på senaste tiden. Laget har bara förlorat en av de sju senaste ligamatcherna. I den sista PL-matchen innan kvaluppehållet lyckades man dessutom spela 0-0 hemma mot Manchester City.

ARSENAL

Arsenal har verkligen fått fart under fötterna och är tillsammans med Liverpool just nu Premier Leagues formstarkaste lag. Just Liverpool var också det enda lag som tog poäng av Gunners under februari och mars. Arsenal är starka just nu och med tanke på att en CL-plats hägrar talar mycket för att formen kommer att hålla i sig.


SPELTIPS

Arsenal är starka just nu och även om också Crystal Palace gjort bra resultat så har gästerna så mycket mer att spela för i dagsläget. Och det ska räcka för bortaseger här. Dessutom är det bra värde i oddset 2.00 hos Bet365.

Dock bör hemmalaget kunna klämma in i alla fall ett tröstmål då man sällan lämnar Selhurst Park mållösa. Därför satsar vi även på att det blir minst tre mål i den här matchen. 2.10 hos Bet365 för över 2.5 mål ger bra spelvärde om man ser till lagens målskörd den senaste tiden.


Tips: Crystal Palace–Arsenal

Speltips Bet365
Arsenal vinner 2.00
Över 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |