Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Chelsea–Real Madrid med dubbelchans till 1.80
Champions League

SPELTIPS: Chelsea–Real Madrid med dubbelchans till 1.80

Publicerat 2022-04-04 11:13

Chelsea mot Real Madrid i Champions League-kvartsfinal. Kan det bli bättre? Troligtvis inte. Vi har tagit fram två riktigt spelvärda odds då vi tror att Chelsea kommer att få svårt mot ett formstarkt Real.


Chelsea är i praktiken helt borta från guldstriden i Premier League och kan därför fokusera all energi på Champions League. Dock åkte man på en rejäl smäll hemma mot Brentford i lördags. Med andra ord finns det vissa frågetecken kring formen.

Real Madrid leder La Liga med hela tolv poäng och bör också kunna lägga det mesta av krutet på CL. Samtidigt gjorde man en stark insats när man vände och vann CL-åttondelen mot PSG för fyra veckor sedan. Den matchen har man med sig in till mötet med Chelsea.


Tips: Chelsea–Real Madrid

Speltips Expekt
Dubbelchans – X2 1.80
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 2.04

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CHELSEA–REAL MADRID

Stamford Bridge, London. Avspark onsdag 6 april 21:00.

Real Madrid har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna.

Chelsea förlorade senaste matchen i Premier League.

Real Madrid har sedan 2011 bara missat semifinal i Champions League två gånger.


CHELSEA

Chelsea hade före helgens förlust mot Brentford inte förlorat en match sedan 15 januari. Dock ska sägas att man egentligen inte mött något riktigt topplag de senaste månaderna. Ser man till hela säsongen har Chelsea haft ganska svårt att vinna mot topplag. I CL-åttondelen slog man förvisso ut Lille ganska enkelt, men att möta Real Madrid är något helt annat.

REAL MADRID

Real Madrid har under februari och mars vässat formen och känns som en av de hetaste kandidaterna till att få lyfta CL-bucklan i maj. 2-1-segern borta mot Celta Vigo i lördags visar också att man konserverat formen under landslagsuppehållet.


SPELTIPS

Chelsea har favoritskapet i den här matchen, men också pressen på sig. Real Madrid kan däremot slå lite ur underläge, en sits som passar laget alldeles utmärkt. Därför klarar gästerna minst oavgjort här. Dubbelchans X2 till 1.80 hos Expekt ger bra spelvärde.

Att man slog ut PSG i åttondelen lär ha stärkt Real Madrid mycket och fört med sig vetskapen att man kan slå vem som helst. Det känns också som att det är Reals år i CL i år. Därför känns det också ganska självklart att det är Real som går vidare. 2.04 hos Expekt är ett spel med bra värde i.


Tips: Chelsea–Real Madrid

Speltips Expekt
Dubbelchans – X2 1.80
Kvalificerar sig till nästa runda – Real Madrid 2.04

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |