Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Djurgården – Sirius med överspel till 1.71
Allsvenskan

SPELTIPS: Djurgården – Sirius med överspel till 1.71

Publicerat 2022-04-29 09:27

Allsvenskan rullar vidare under lördagen och detta med en match som spelas på Tele2 Arena i huvudstaden. Djurgården gästas av Sirius och här presenterar vi ett överspel på över 2,5 mål i matchen och detta till oddset 1.71 hos spelbolaget Expekt. Sirius kommer från två raka 3-0-förluster och ställs här mot ett hemmalag som jagar revansch efter derbyförlusten mot AIK. Målrikt? Ja, vi tror det!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


DJURGÅRDENS IF

För Djurgården har det inledningsvis av årets allsvenska landat sju poäng på kontot av 15 möjliga. Hemmalaget har två segrar, en oavgjord och två förluster och allt detta med en total målskillnad på 6-5.

Senast DIF var i farten så ställdes de mot AIK i Solna och det derbyt föll dem tungt i då matchen slutade 1-0 till AIK. Nu har Djurgården dock ett gyllene tillfälle för snabb revansch och vår spelidé är att revanschsuget hemmalag kommer gå ut starkt på Tele2 Arena denna lördag för att försöka spela in tre välbehövliga poäng mot ett bortalag som har det tungt.

När Sirius var på besök här i fjol blev det hemmaseger med 5-1 och rent spontant känns det fullt rimligt att det kan bli något liknande även denna gång!

IK SIRIUS

Bortalaget är inne i en tung period. Ser vi till de två senaste matcherna för Sirius så har de förlorat båda med 3-0. Först föll de med dessa siffror borta mot Mjällby och därefter hade de Hammarby på besök och då blev det förlust igen, med samma siffror alltså.

Gästerna har nu två raka torsk och defensiven är ifrågasatt med 0-6 på två matcher. De har som tidigare nämnt inget jättebra minne av att möta Djurgården på Tele2 Arena och vi tror att gästerna kommer få det kämpigt även denna gång.

Djurgården är duktigt revanschsugna efter derbyförlusten och Sirius har det tungt mentalt efter två raka och dessutom tunga förluster.


Tips: DJURGÅRDENS IF – IK SIRIUS

Speltips Expekt
Djurgården -1 (asian) 1.70
Över 2,5 mål 1.71

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |