Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Djurgårdens IF – Hammarby IF med raka krysset till 3.45
Allsvenskan

SPELTIPS: Djurgårdens IF – Hammarby IF med raka krysset till 3.45

Publicerat 2022-07-02 17:33

Söndagseftermiddagen ha rett 08-derby på menyn och detta spelas på Tele2 Arena i huvudstaden där Djurgårdens IF tar emot Hammarby IF. Dessa klubbar har denna arena som sin hemmaplan så den delar dem, en annan sak de delar är jakten på tre poäng då både HIF och DIF skulle må gott av seger då de går för att haka på serieledande BK Häcken som just nu toppar serien!


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Djurgårdens IF

Inför avspark på Tele2 Arena denna söndag så är Djurgårdens IF på en tredjeplats i tabellen. På kontot finns 21 poäng och då har blåränderna hunnit med tolv seriematcher i årets upplaga av Allsvenskan.

Målskillnaden för DIF är 25-10, så framåt öser de onekligen på bra. När seriespelet rullade igång igen efter sommaruppehållet så stod Djurgården för en riktigt fin insats då de på bortaplan slog GIF Sundsvall med hela 5-2. ”Giffarna” som i matchen efter revanscherade sig snabbt genom att slå Malmö FF på hemmaplan med 2-1, vilket kan vara viktigt att nämna i sammanhanget.

Ser vi till vad Djurgården gjort mot Hammarby i de senaste mötena lagen emellan så vill de nog prata extra mycket om det senaste mötet. Då vann DIF med hela 4-1 mot Hammarby och det var en mycket efterlängtad derbyseger för deras del.

Djurgården lär nu ge allt och lite till för att plocka en andra raka och vår idé är att detta derby inte kommer passera utan mål, men mer om det lite senare.

Hammarby IF

Hammarby kliver in i denna derbysöndag som tabellfyra. ”Bortalaget” har precis som Djurgården levererat 21 poäng, men för deras del är det med en match mindre spelad just nu då de bara hunnit med elva seriematcher.

De grönvita har dock ”bara” 21-10 i målskillnad, så offensiven för Hammarby har inte riktigt kommit upp i samma klass som för Djurgården, men då har de ju också en hängmatch och står de för en urladdning där så är de här lagen verkligen jämnstarka.

Detta derby betyder mycket, precis som derbyn alltid gör. Nu handlar det inte bara om tre poäng och prestige, utan även om vilket lag som ska ta rygg på serieledande BK Häcken. I och med att Malmö föll överraskande mot Sundsvall senast så är skåningarna just nu inte bättre än tabellfemma och även dem har faktiskt spelat ihop 21 poäng, så just nu är det tre lag som har just tre poäng upp till serieledning.

SPELTIPS

Vi kan inte nog poängtera hur viktig denna derbymatch är, både vad gäller prestige såklart, men även poängen som står på spel. När det raka krysset då går att spela till hela 3.45 så är det ett odds vi inte kan blunda för. Frågan vi skickar ut inför avspark på Tele2 är om vi får någon vinnare eller om det raka krysset är dagens fynd?

 

Tips: Djurgårdens IF – Hammarby IF

Speltips Bet365
 Oavgjort efter full tid (x) 3.45
Över 9 hörnor totalt (3-vägs) 1.61

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |