Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Eintracht Frankfurt – Rangers med överspel till 1.90
Europa League

SPELTIPS: Eintracht Frankfurt – Rangers med överspel till 1.90

Publicerat 2022-05-18 11:29

Finaldags i Europa League och detta något överraskande mellan tyska Eintracht Frankfurt och skotska Rangers. Finalen går av stapeln på neutralt gräs och detta i Sevilla där Estadio Ramón Sánchez Pizjuán står som spelplats. Avspark är det klockan 21:00 denna onsdagskväll och vi presenterar två spel till matchen, där det ena är ett fint överspel till 1.90 gånger insatsen hos Bet365.


Tips: Eintracht Frankfurt – Rangers

Speltips Bet365
Båda lagen gör mål: Ja 1.75
Över 2,5 mål totalt 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Eintracht Frankfurt kliver in i denna Europa League-final som knappa favoriter. De tog sig hit genom seger mot West Ham i semifinalen och detta efter en 2-1-seger på bortaplan, som sedan följdes upp med 1-0 på hemmagräs.

Nu är det inte något dubbelmöte längre och om det är till fördel eller nackdel för ett favoritbetrott Eintracht Frankfurt återstår att se.

Rangers ställdes mot tyska RB Leipzig i sin semifinal och det gick onekligen bra för deras del också. På bortaplan föll de i match ett med 1-0, men i returen hemma leverarede de en 3-1-seger och avancemanget till finalen var därmed säkrat.

I den skotska storklubben har det i ligan inte riktigt gått som förväntat. En andraplats, fyra poäng bakom Celtic, är inte bra nog när man är ett lag som ska slåss om ligaguld. Nu väntar dessutom kvalspel till finrummet som heter Champions League, om man inte går och vinner denna final då – för då är CL-biljetten redan säkrad.

Eintracht Frankfurt har i Bundesliga inte varit bättre än just nu en elfte plats, så för deras del skulle en Europa League-titel ikväll sannerligen sätta en fjäder i hatten för en annars medioker genomförd säsong. Tyskarna får dock axla rollen som favorit ikväll, även om den är knapp, men visst bör Frankfurt ses med god chans på förhand?

Rangers har Ianis Hagi, Filip Helander, Alfredo Morelos och Nnamdi Ofoborh satta ur spel och alla på grund av skador. Lägg därtill att det är tveksamt huruvida rutinerade Ryan Jack kommer kunna medverka eller ej då även han dras med skada.

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |