Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Elfsborg – IFK Värnamo med överspel till 1.71
Allsvenskan

SPELTIPS: Elfsborg – IFK Värnamo med överspel till 1.71

Publicerat 2022-04-16 21:35

Elfsborg jagar säsongens första trepoängare och detta genom att ta sig an nykomlingen IFK Värnamo hemma i Borås. Gästerna har inte gjort bort sig i Allsvenskan så här långt och även om det bara blivit en poäng av sex möjliga är det ett spelskickligt Värnamo som reser till Borås och vi tror att denna tillställning ska ses med god chans att bli en målrik sådan!


Tips: IF ELFSBORG – IFK VÄRNAMO

Speltips Expekt
Över 2,5 mål 1.71
Båda lagen gör mål 1.85

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IF ELFSBORG

Hemmalaget Elfsborg fick en tuffare start på årets allsvenska än förutspått. I premiären så kammade de nämligen noll mot Mjällby då de gick och förlorade med 2-0. En mycket överraskande förlust sett till förväntningarna, men i omgången därpå gästade de Malmö FF och då blev det istället en poäng genom 1-1 mot de regerande mästarna på bortaplan.

Nu gör Elfsborg säsongens andra hemmamatch och här går Borås-laget utan tvekan för säsongens första trepoängare. I egenskap av hemmalag ska de såklart ses med bra chans mot en nykomling, men vi tror att IFK Värnamo vill göra bra ifrån sig här också och tror mycket riktigt att även denna match kan passera med en hel del gjorda mål.

IFK VÄRNAMO

Gästerna är som sagt nya i Allsvenskan och för deras del är de inne på en historisk resa i klubbens historia. Värnamo har aldrig tidigare spelat på den största scenen i svensk klubblagsfotboll och för dem handlar det om att njuta av chansen och verkligen fortsätta resan på den inslagna vägen.

Även om det bara blivit en av maximala sex poäng för gästerna hittills så har de verkligen inte gjort bort sig. I premiären ställdes de mot IFK Göteborg på bortaplan och där föll de med uddamålet, 2-1. Omgången efter kom den första poängen och det genom 0-0 mot Sirius på hemmagräs.

Någon gång kommer Värnamo skrälla under säsongen, och varför då inte passa på att göra det mot Elfsborg i Borås?


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |