Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Elfsborg – IFK Värnamo med överspel till 1.71
Allsvenskan

SPELTIPS: Elfsborg – IFK Värnamo med överspel till 1.71

Publicerat 2022-04-16 21:35

Elfsborg jagar säsongens första trepoängare och detta genom att ta sig an nykomlingen IFK Värnamo hemma i Borås. Gästerna har inte gjort bort sig i Allsvenskan så här långt och även om det bara blivit en poäng av sex möjliga är det ett spelskickligt Värnamo som reser till Borås och vi tror att denna tillställning ska ses med god chans att bli en målrik sådan!


Tips: IF ELFSBORG – IFK VÄRNAMO

Speltips Expekt
Över 2,5 mål 1.71
Båda lagen gör mål 1.85

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IF ELFSBORG

Hemmalaget Elfsborg fick en tuffare start på årets allsvenska än förutspått. I premiären så kammade de nämligen noll mot Mjällby då de gick och förlorade med 2-0. En mycket överraskande förlust sett till förväntningarna, men i omgången därpå gästade de Malmö FF och då blev det istället en poäng genom 1-1 mot de regerande mästarna på bortaplan.

Nu gör Elfsborg säsongens andra hemmamatch och här går Borås-laget utan tvekan för säsongens första trepoängare. I egenskap av hemmalag ska de såklart ses med bra chans mot en nykomling, men vi tror att IFK Värnamo vill göra bra ifrån sig här också och tror mycket riktigt att även denna match kan passera med en hel del gjorda mål.

IFK VÄRNAMO

Gästerna är som sagt nya i Allsvenskan och för deras del är de inne på en historisk resa i klubbens historia. Värnamo har aldrig tidigare spelat på den största scenen i svensk klubblagsfotboll och för dem handlar det om att njuta av chansen och verkligen fortsätta resan på den inslagna vägen.

Även om det bara blivit en av maximala sex poäng för gästerna hittills så har de verkligen inte gjort bort sig. I premiären ställdes de mot IFK Göteborg på bortaplan och där föll de med uddamålet, 2-1. Omgången efter kom den första poängen och det genom 0-0 mot Sirius på hemmagräs.

Någon gång kommer Värnamo skrälla under säsongen, och varför då inte passa på att göra det mot Elfsborg i Borås?


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |