Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: IF Elfsborgs – AIK med båda lagen målar till 1.75
Allsvenskan

SPELTIPS: IF Elfsborgs – AIK med båda lagen målar till 1.75

Publicerat 2022-07-09 20:53

På Borås Arena är det gulsvart mot gulsvart och detta när Borås-laget IF Elfsborg gästas av AIK från huvudstaden. Hemmalaget är i detta nu knappa favoriter, men känslan vi har är att guldjagande AIK kommer rejält revanschsugna efter fadäsen mot Mjällby senast och med det sagt testar vi båda lagen gör mål och detta till 1.75 hos världens största spelbolag, bet365.


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IF Elfsborg

Elfsborg är i skrivandets stund tabellåtta. I fjol stod de för en riktigt stark säsong, men hittills under årets upplaga av Allsvenskan har det inte riktigt klaffat till 100%. Senast Boråsarna var i farten blev det dock en poäng och det genom ett oavgjort resultat mot serieledande BK Häcken på bortaplan, vilket får ses som ett fullt godkänt resultat.

Bästa målskytt i hemmalaget är Rasmus Alm. 26-åringen gör sin fjärde raka säsong i Elfsborg och hittills denna säsong har han noterats för fem mål på tolv matcher. I fjol gjorde han ett mål mer, men då på hela 24 framträdanden så mycket talar för att Alm går mot sin bästa målproduktion hittills i Borås-laget.

Om Elfsborg ska ta upp kampen med topplagen på allvar så är detta en match de bör plocka full pott i. Senast IF Elfsborg agerade hemmalag så gjorde dem det mot Varbergs BoIS och där stod de för ett målfyrverkeri genom att vinna med bekväma 4-1.

AIK

AIK är inte i bäst form för dagen och detta sett till deras senaste framträdande då de mycket överraskande lämnade både mål- och poänglösa mot Mjällby på hemmagräs. Där och då kom AIK upp i 16 målchanser, men bara fyra skott på mål, varav noll gick i mål och då Mjällby blev enda lag att spräcka målnollan så lämnade de också ensamma med poäng, vilket gav dem tre tunga och meriterande sådana.

Senast AIK ställdes mot Elfsborg? Det var här i Borås den 29 november i fjol. Den matchen är en minnesvärd sådan som stockholmarna gick segrande ur och det med hela 4-2. Sex mål i en och samma fotbollsmatch hör inte till vanligheterna, men denna match har helt klart potential att bli en sevärd historia.

Vår spelidé är att hemmalaget är i poängbehov om de ska haka på i toppen och för gästernas del så gäller det att studsa tillbaka snabbt efter missen senast. Målrikt och båda lagen gör mål är således de spel vi rekommenderar från Borås Arena denna söndagseftermiddag!


 

Tips: IF Elfsborg – AIK

Speltips Bet365
 Båda lagen gör mål: Ja 1.75
Över 2,5 mål 1.85

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |