Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: England–Sverige med dubbelchans till 1.83
Fotbolls-EM

SPELTIPS: England–Sverige med dubbelchans till 1.83

Publicerat 2022-07-25 17:33

Sverige är i EM-semifinal och det mot tufft motstånd i form av England. Men, blågult har fördelen att man kan slå ur underläge. En sits som brukar passa det svenska laget. Med andra ord är det ändå ett bra läge för spel på X2.


England gick som tåget i gruppspelet med tre raka segrar och hela 14-0 i målskillnad. I kvartsfinalen mot Spanien krävdes det dock förlängning för att det engelska laget skulle ta sig vidare.

Sverige har knappast gjort någon toppinsats i turneringen såhär långt, men trots det är blågult ändå i semifinal. I kvartsfinalen mot Belgien kom dock inte det avgörande segermålet förrän på övertid.


Tips: England–Sverige

Speltips Bet365
Dubbelchans – X2 1.83
Båda lagen gör mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


ENGLAND–SVERIGE

Bramall Lane, Sheffield. Avspark tisdag 26 juli 21:00.

 Sverige har inte förlorat en landskamp under ordinarie tid sedan mars 2020.

 England har gjort 16 mål i turneringen såhär långt.

 Sverige har gjort 9 mål i turneringen såhär långt.


ENGLAND

England var kanske det lag som imponerade allra mest i gruppspelet. Men, i kvartsfinalen gick det inte lika lätt och frågan är hur bra det engelska laget är mot bättre motstånd? Samtidigt har England inte varit i final i ett stort mästerskap sedan EM 2009.

SVERIGE

Trots en högre placering på FIFA-rankingen går Sverige inte in i den här semifinal som favoriter. Dock vet vi vilken kapacitet blågult har och får man bara till det finns det goda chanser till seger mot England, som är långtifrån någon övermänsklig motståndare.


SPELTIPS

Det känns definitivt som att Sverige har mer att ge än vad man visat hittills. Spelet har i princip bara blivit bättre för varje match, även om målskörden mot Belgien var aningen skral. Dessutom är blågult mycket svårslagna.

Och när Sverige senaste mötte England i mästerskapssammanhang, i bronsmatchen i VM 2019, så blev det svensk seger med 2-1. Därför satsar vi på dubbelchans X2 här till oddset 1.83 hos Bet365, som ger bra spelvärde.

Men, England har varit en målmaskin i det här mästerskapet och det ska mycket till om Hedvig Lindahl ska kunna spika igen helt i den här matchen. Därför satsar vi även på att båda lagen gör mål. Bra odds finns hos Bet365 som bjuder 2.10 för mål från bägge lagen.


Tips: England–Sverige

Speltips Bet365
Dubbelchans – X2 1.83
Båda lagen gör mål 2.10

bet365

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-06-14 21:32

Vilka spelare kommer lägga skorna på hyllan efter fotbolls-EM 2024?

Fotbolls-EM 2024 är inte bara en tid att följa de europeiska länderna tävla mot varandra, utan det är också en tid för flera stora namn att fatta det svåra beslutet …

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-05-18 15:35

Fotbollsfeber och betting förenas med två viktiga aspekter

När fotbolls-EM närmar sig, stiger spänningen inte bara bland fotbollsfans runt om i världen, utan också bland dem som deltar i betting. Med detta globala evenemang, där Europas bästa landslag …

Copyright © Fotboll.com 2024   |