Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Everton – Chelsea med båda lagen gör mål till 1.95!
Premier League

SPELTIPS: Everton – Chelsea med båda lagen gör mål till 1.95!

Publicerat 2022-08-04 21:29

Premier League är äntligen tillbaka och kvällsmatchen under lördagen spelas på Goodison Park i Liverpool där Chelsea kommer på besök. Två lag som gärna inleder säsongen med seger? Ja, det är klart! Med det sagt är båda lagen att göra mål ett glasklart spel till finfina 1.95 hos Bet365.


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


EVERTON – CHELSEA

Goodison Park, Liverpool. Avspark lördag 6 augusti 18:30.

Everton tillhör Englands mest klassiska klubbar och har bland annat nio ligatitlar i den 144 år gamla ryggsäcken. I fjol bokförde de dock ingen munter Premier League-säsong då de i slutändan inte blev bättre placerade än 16’e plats och faktum är att de bara säkrade förnyat kontrakt med fjuttiga fyra poängs marginal.

Nu är det dock en ny säsong som stundar och hemmalaget lär vara mycket revanschsugna och visa vad de går för. Laget besitter en ganska bra kvalité och här finns det potential att slå sig in på den övre halvan, helt klart! Richarlison har dock lämnat för spel i Tottenham och det namnet är inget man ersätter hur som helst då han visade riktig brasse-power!

Chelsea är premiärmotståndaren på Goodison Park denna säsong och här blir det en riktig värdemätare direkt för hemmalaget. I fjol slutade motsvarande möte med en 1-0-seger till Everton och när lagen möttes i London, där Chelsea fick agera hemmalag bjöds vi på en 1-1-match.

Backar vi bandet ett par säsonger så kan vi i backspegeln se att Chelsea historiskt sett inte alls trivs mot Everton borta. Faktum är att bortalaget är uppe i fyra raka besök på den här arenan där de förlorat samtliga.

Nu är det dock en ny säsong som stundar och här är alla spända på vad som komma skall. Chelsea är ett lag som ska vara med och slåss om en Champions League-plats och de vill naturligtvis lösa ett trendbrott mot just Everton på bortaplan och sparka igång säsongen på bästa sätt, men för hemmalagets del handlar det om att få en bra start då de absolut inte vill upprepa fjolårets svaga resa.


Tips: Everton – Chelsea

Speltips Bet365
Under 4,5 kort (totalt) 1.61
Båda lagen gör mål: Ja 1.95

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |