Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: ”Fördel hemmalaget på Red Bull Arena”
Europa League

SPELTIPS: ”Fördel hemmalaget på Red Bull Arena”

Publicerat 2022-02-15 12:46

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på Red Bull Arena när slutspelsmatcherna från Europa League drar igång under torsdagen och detta med avspark klockan 21:00 på kvällen. Tyskt mot spanskt, men också en intressant svenskduell då det är Emil Forsbergs Leipzig mot Alexander Isaks Real Sociedad. Rubriken säger att det är fördel hemmalaget och vi tror också att Leipzig går segrande ur den här matchen som förmodligen blir en sevärd slutspelsmatch!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Bra form på Leipzig!

Ser vi till hur hemmalaget levererat i sin formtabell så är det bara att konstatera att formen är bra på tyskarna. På deras sex senaste matcher har tagit fem segrar av sex möjliga och enda missen kom när de på bortaplan föll med 3-2 mot suveräna Bayern München. Det resultatet är inget de ska skämmas över dock.

Bayern är Tysklands bästa lag och toppar Bundesliga med 52 poäng på 22 ligamatcher och vad gäller RB Leipzig är de just nu ett lag för Champions League-spel nästa säsong då de med sina 34 poäng på lika många matcher har parkerat sig på en fjärdeplats, vilket leder till CL-gruppspel nästa säsong.

Leipzig kommer från seger i helgen då de tog emot Köln hemma på Red Bull Arena och då genom en 3-1-seger där fransmannen Christopher Nkunku inledde målskyttet för sitt Leipzig för att sedan få se spanjoren Dani Olmo utöka för att sedan sin landsman Angelino sätta tredje och sista struten för Leipzig.

Nkunku har nu gjort elva mål i Bundesliga på 22 matcher och den modiga kan plocka honom som målskytt även i den här matchen till ett odds på 2.75 gånger pengen hos Expekt.

Kan Isak hota?

Real Sociedad huserar i La Liga till vardags och där gör de inte bort sig. Spanjorerna är just nu tabellsexa och har samlat ihop 38 poäng i ligan på 23 matcher. Svensken Alexander Isak är inte i samma form som i fjol. Den gånga säsongen gjorde han 17 fullträffar för sitt Sociedad på 34 ligamatcher.

Hittills den här säsongen har det blivit fyra fullträffar från 22-åringen och då har han ändå hunnit med 20 ligamatcher.

Isak har fem raka matcher i Real Sociedad-tröjan utan nätkänning och inför avspark på Red Bull Arena, där gästerna dessutom får klara sig utan Nacho Monreal (knäskadad) och Ander Barrenetxea (muskelskada) ställer vi oss frågan om Isak har mod, form och kvalité för att hota Leipzig?


SPELTIPS: RB LEIPZIG – REAL SOCIEDAD
Datum: 17/2
Avspark:  21:00
Spelplats: Red Bull Arena, Leipzig

Speltips med odds från Expekt Odds
Leipzig vinner matchen 1.85
Över 2,5 mål 1.73

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Europa League

Publicerat 2020-10-09 18:06

Europa League: Fem favoriter att vinna turneringen

Kvalspelet är över och inom kort ska gruppspelet av Europa League dra igång. Årets upplaga är tajt och det är minst sagt svårt att finna tydlighet hos de deltagande lagen. ODDS: …

Copyright © Fotboll.com 2024   |