Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: De blir EM-mästare
Fotbolls-EM

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Publicerat 2021-07-05 07:08

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och England som gjorde det samma. Det innebär att det är dessa fyra nationer som lever kvar i EM-slutspelet och av dessa ligger favoritskapet numera på England.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


EM 2020 – Odds på slutvinnare Betway
England 2.50
Italien 3.25
Spanien 3.75
Danmark 10.00

England fortfarande favoriter!

När slutspelet tog fart var det England som seglade upp som allt större favoriter till att kamma hem mästerskapet. Gareth Southgate och hans engelska landslag stod inte för någon fantastisk prestation i gruppspelet, men de löste avancemanget som gruppetta med 2-0 i målskillnad på tre matcher och detta med sju poäng på kontot.

Offensiven var inte så briljant som man hoppats på inför mästerskapet, men i slutspelet har det lossnat. 2-0-segern mot Tyskland i åttondelsfinalen följdes upp med en riktig urladdning mot Ukraina i kvartsfinalen där det blev 4-0.

Nu väntar Danmark för England i semifinal och då den matchen spelas på Wembley Stadium i London under onsdagskvällen kan England återigen dra fördel av att agera hemmalag.


Italien utmanar

Ser vi till oddsen på utmanare så är Italien det största hotet för England inför semifinalspelet. Italien som i sin semifinal ställs mot Spanien under tisdagskvällen gör det som favoriter.

Även den semifinalen kommer spelas på Wembley Stadium i London, så för de nationerna är det neutralt gräs som gäller när det första finallaget ska fram.


Italien – England i final

Vi tror att Italien har vad som krävs för att fälla Spanien och när det är Englands tur att ställas mot Danmark är det återigen en favorit som levererar.

Italien såg riktigt vassa ut inledningsvis under EM, men har darrat något i slutspelet. En final tror vi dock de kommer få uppleva, men där blir det desto ovissare och frågan är om inte England tar hem det hela tack vare hemmaplansfördelen?

Spännande kommer det bli, det kan vi lova!


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-06-13 04:05

Hjärt- och lungräddning räddade Christian Eriksen

I matchen mellan Danmark och Finland, föll Christian Eriksen ihop mitt på planen och fick efter en lång stund bäras ut på bår och föras till sjukhus. En incident som …

Copyright © Fotboll.com 2024   |