Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: GIF Sundsvall – Hammarby IF med rak tvåa till 1.64
Allsvenskan

SPELTIPS: GIF Sundsvall – Hammarby IF med rak tvåa till 1.64

Publicerat 2022-04-08 22:28

Allsvenskan rullar vidare med omgång två och en intressant match spelas i Sundsvall där ”Giffarna” tar emot ”Bajen”. Gästerna fick en förväntad bra start på Allsvenskan anno 2022 då de i premiären hemmaslog nykomlingen Helsingborg. Tuffare var det för hemmalaget som inledde seriespelet med förlust.


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Hammarby tog alltså hand om alla tre poäng i den allsvenska premiären förra helgen och detta genom en 2-1-seger hemma på Tele2 Arena i huvudstaden. Motståndare där och då var nykomlingen Helsingborgs IF och nu väntar säsongens första bortamatch och detta mot en annan nykomling, nämligen GIF Sundsvall.

Hemmalaget på NP3 Arena slutade tvåa i Superettan i fjol, vilket gav dem en direktplats till det svenska finrummet. I premiären av den samma ställdes ”Giffarna” mot Sirius på bortaplan och det började inget vidare då det blev noll poäng och förlust med 2-1.

Ser vi till hur det vanligtvis ser ut när dessa lag möts, Hammarby och Sundsvall, så brukar det sluta med seger för stockholmarna och dessutom är det väldigt sällsynt att dessa möten passerar utan många gjorda mål.

Blickar vi tillbaka på de sju senaste mötena i head to head-statistiken så har samtliga sju passerat med minst tre gjorda mål. Det är alltså mer sällsynt att det inte målas och vår idé är att det fortsätter så.

Hammarby gästar NP3 Arena som favoriter och den raka tvåan till 1.64 hos Expekt känns helt klart spelbar. ”Bajen” har inte bara tagit för vana att bjuda på målrika möten mot Sundsvall då de dessutom har gått segrande ur sex av de sju senaste lagen emellan.

Senaste gången som GIF Sundsvall lyckades besegra Hammarby var i en träningsmatch 2017. Då vann Sundsvall en betydelselös match med 3-1, så även den passerade med den målgaranti som dessa lag lever upp till när de drabbar samman.


SPELTIPS – BK Häcken – AIK
Avspark: 17:30, lördag 2/4
Spelplats: Bravida Arena, Göteborg

Speltips med odds från Expekt Odds
Hammarby vinner matchen 1.64
Över 2,5 mål (totalt) 1.63

 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |