Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Hammarby – Helsingborg med hemmaledning i halvtid till 1.80
Allsvenskan

SPELTIPS: Hammarby – Helsingborg med hemmaledning i halvtid till 1.80

Publicerat 2022-04-01 20:23

Allsvenskan drar äntligen igång denna fotbollshelg och på Tele2 Arena i Stockholm tar Hammarby sig an nykomlingen Helsingborgs IF. Matchstart är 15:00 under lördagen och här kliver stockholmarna in i handlingarna som tämligen klara favoriter. Levererar dem därefter? Ja, vi vill i alla fal gärna tro det!


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Hammarby IF har en träningsmatch mot finska HJK Helsingfors i benen och den matchen var en sevärd sådan som slutade 2-2. Tre av matchens fyra mål gjordes i den första halvleken och trots att Murilo i HJK ådrog sig ett rött kort i slutet av första halvlek så kom Helsingfors ut i den andra halvleken och levererade matchens sista mål vilket gav ett 2-2-resultat i genrepet.

Innan det hade Hammarby levererat fem raka vinster och i den näst sista var det Elfsborg som agerade motståndare på Tele2 Arena i en semifinal av Svenska Cupen. den matchen tog ”Bajen” hem med 1-0 och där och då stod nyförvärvet från Örebro SK för matchens enda mål då Nahir Besara gjorde fullträffen i matchminut 27.

Helsingborgs IF är tillbaka i finrummet inför denna säsong och detta efter att skåningarna slog Halmstad BK i kvalet förra säsongen. HIF föll då hemma på Olympia i match ett och det med 1-0, men i returen i Halmstad gick de mycket överraskande och vann med 3-1 vilket gav ett allsvenskt kontrakt.

Ser vi till vad skåningarna presterat under försäsongen så har de blandat och gett. Under slutet av den samma har de dock sakta men säkert växlat upp då de avslutat med tre raka vinster. I deras sista framträdande inför skarpt läge mot HIF i huvudstaden tog de en seger mot Östers IF med 4-2, men trots den fullträffen tror vi inte att bortalaget har vad som krävs för att mäta sig med årets upplaga av Hammarby.


SPELTIPS – Hammarby IF – Helsingborgs IF
Avspark: 15:00, lördag 2/4
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm

Speltips med odds från Expekt Odds
Hammarby vinner första halvlek 1.80
Helsingborg över 3,5 hörnor (totalt) 1.76

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Annons

Copyright © Fotboll.com 2024   |