Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Helgens lir från Europa
Speltips

SPELTIPS: Helgens lir från Europa

Publicerat 2022-01-14 12:10

Vi går en ny spännande fotbollshelg till mötes och runt om i Europa ska det spelas fotboll från de bästa ligorna. På denna veckans helg lir hämtar vi matcher från England, Italien och Spanien. Fem matcher totalt, varav två spel från samma match är vad som gäller och detta ger sedan en tioling som ska jobbas in till spelvärda odds hos världens största spelbolag, Bet365.

Nu åker vi, häng med!



HELGENS TIPSRAD bet365
Manchester City – Chelsea 15/1 13:30
Man City eller oavgjort (dubbelchans) 1.16
Båda lagen får minst ett kort var 1.25
Juventus – Udinese 15/1 20:45
Juventus vinner matchen 1.36
Över 7 hörnor (totalt) 1.30
Elche – Villarreal 16/1 14:00
Villarreal eller oavgjort (dubbelchans) 1.20
Över 7 hörnor (totalt) 1.44
West Ham United – Leeds United 16/1 15:00
West Ham vinner matchen 1.61
Över 8 hörnor (totalt) 1.40
Roma – Cagliari 16/1 18:00
Roma vinner matchen 1.36
Över 7 hörnor (totalt) 1.25
Totalt odds 17.10
Vinstchans vid 100 kr insats 1 710,95 kr
Odds från bet365

Premier League (England)

MANCHESTER CITY – CHELSEA
Spelplats: Etihad Stadium, Manchester. Avspark lördag 15 januari 13:30.

Vi inleder med ett riktigt toppmöte och detta från finfina Premier League. Prestigemöte är vad som väntar i Manchester när ljusblått ställs mot mörkblått från London. Det är tabellettan mot tabelltvåan och City toppar, vilket innebär att Chelsea jagar.

Inför avspark skiljer det tio poäng mellan lagen och detta med 21 ligamatcher genomförda hittills. Manchester City har alltså spelat in 53 poäng på 21 matcher, vilket är riktigt starkt jobbat. Chelsea på sina 43 poäng på lika många matcher gör det också bra, men de håller inte riktigt samma toppklass som motståndarna.

Chelsea vann med 2-1 på den här arenan i fjol, men att de mäktar med en ny seger här för andra säsongen i rad ser vi inte som rimligt att förvänta sig, tyvärr! Chelsea ska däremot vara nöjda om de lyckas få med sig poäng härifrån för det är det inte många lag som gör!

SPELTIPS
Manchester City-vinst eller oavgjort – Odds: 1.36
Båda lagen får minst ett kort vardera – Odds: 1.25

Odds från bet365

Serie A (Italien)

JUVENTUS – UDINESE
Spelplats: Allianz Stadium, Turin. Avspark lördag 15 januari 20:45.

På Allianz Stadium i Turin tar ett Champions League-jagande Juventus emot Udinese. Hemmalaget kliver av förståeliga skäl in som favoriter då det är hemmamatch som väntar och lägg därtill att gästerna inte riktigt har levt upp till förväntningarna så här långt.

Bortalaget är faktiskt inte bättre än på en 14’e plats i Serie A-tabellen inför helgens möte med Juventus. Udinese noteras för 20 poäng på 19 ligamatcher och detta med en resultatrad på totalt fyra segrar, åtta kryss och sju förluster.

Juventus har 38 poäng på sitt poängkonto, vilket ger dem en femteplats. De fyra bästa går direkt till Champions League-deltagande och dit vill Juventus helt klart. Just nu har de tre poäng upp till tabellfyran Atalanta, men samtidigt en match mer spelad. Ska Juventus inte tappa mark i jakten på topp fyra så är detta en match de inte får slarva bort!

Historiskt sett trivs Udinese inget vidare här. I fjol föll de motsvarande möte med 4-1 och året innan med 4-0, då i cup-match. Juve lär vara både motiverade och sugna på tre poäng och att de håller som favorit är något som tar plats på helgens kupong!

SPELTIPS
Juventus vinner matchen – Odds: 1.16
Över 7 hörnor totalt (båda lagen kombinerat) – Odds: 1.30

Odds från bet365

La Liga (Spanien)

ELCHE – VILLARREAL
Spelplats: Estadio Manuel Martínez Valero, Elche. Avspark söndag 16 januari 14:00.

I spanska La Liga tävlas det om tre viktiga poäng när Elche tar emot Villarreal. Hemmalaget tävlar om ett förnyat La Liga-kontrakt och Villarreal jagar närkontakt med en topp sex-placering som kan ta dem ut i Europa nästa säsong.

Gästerna har löst 29 poäng på 20 matcher och så som La Liga-tabellen målas upp just nu är Villarreal tre poäng bakom nuvarande tabellsexan som är FC Barcelona. Förra omgången fick Villarreal nöja sig med en poäng då de spelade 2-2 på hemmagräs mot Atlético Madrid.

Elche har inklusive en cup-match inräknat fixat två raka vinster, men här höjs svårighetsgraden ett par snäpp och att hemmalaget mäktar med en ny seger är inget vi förväntar oss. Villarreal hör till de bättre lagen i ligan och det bör de visa när de gästar ett bottenlag.

SPELTIPS
Villarreal-vinst eller oavgjort- Odds: 1.20
Över 7 hörnor totalt (båda lagen kombinerat) – Odds: 1.44

Odds från bet365

Premier League (England)

WEST HAM UNITED – LEEDS UNITED
Spelplats: Olympic Stadium, London. Avspark söndag 16 januari 15:00.

I den engelska huvudstaden är det toppen mot botten som gäller när Leeds United gästar West Ham United på Olympic Stadium. Hemmalaget är tabellfyra och går starkt för dagen, vilket vi tror de fortsätter med mot ett Leeds som har problem.

Gästerna är just nu inte bättre än på en 16’e plats. Leeds noteras för 19 poäng på lika många matcher och har en målskillnad på 21-37. Offensiven levererar inte som förväntat och defensivt finns det problem. Det är fakta, vilket också tabellplaceringen vittnar om.

Trots dessa mediokra siffror har gästerna hela åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket så just nu är de inte med i något nedflyttningsrace, men så kan det bli på sikt om inte målskyttet kommer igång.

West Ham däremot går som sagt starkt. Hemmalaget är tabellfyra, vilket innebär Champions League-spel nästa säsong och på kontot finns 37 poäng efter 21 ligamatcher. Tidigare i veckan tog de mot Norwich här på hemmagräs och då blev det seger med 2-0, men faktum är att segersiffrorna borde varit större!

Vinner West Ham här igen, vilket vi tror de fixar, så tar de femte raka trepoängaren!

SPELTIPS
West Ham United vinner matchen Odds: 1.61
Över 8 hörnor totalt (båda lagen kombinerat) – Odds: 1.40

Odds från bet365

Serie A (Italien)

ROMA – CAGLIARI
Spelplats: Stadio Olimpico, Rom. Avspark söndag 16 januari 18:00.

Roma med två raka nederlag jagar tre poäng i deras jakt på topplagen och under söndagskvällen ska de ses med goda chanser då Cagliari väntar på hemmagräs.

Gästerna kommer till Rom med två raka vinster. Förra omgången spelade de in tre mycket viktiga poäng för deras del genom att besegra Bologna på hemmagräs och detta med 2-1 som slutresultat. Matchen innan ställdes de mot Sampdoria borta och då blev det seger med samma siffror.

Nu är det en betydligt tuffare uppgift som väntar och då tror vi att de får det tuffare också. Roma är kanske inte i världens bästa form. Hemmalaget har två raka förluster i bagaget, varav den senaste sved då de föll med 4-3 på hemmagräs mot Juventus. Där hade Roma en 3-1-ledning, men ”Juve” kom tillbaka och lyckades till och med vända underläget till seger.

Nu är det snabb chans till revansch för Roma och på hemmagräs mot ett lag av denna kaliber ska segerchansen betraktas som mer än bra!

SPELTIPS
Roma vinner matchen Odds: 1.36
Över 7 hörnor totalt (båda lagen kombinerat) – Odds: 1.25

Odds från bet365


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |