Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Speltips: Helgens tioling till oddset 8239
Speltips

Speltips: Helgens tioling till oddset 8239

Publicerat 2022-01-07 16:34

Helgen är här och fotbollseuropa har en hel drös med intressanta matcher att erbjuda. Vi plockar ut några godbitar med intressanta speltips där oddsen från Bet365 är värda att syna. Spanien, Tyskland, England, Frankrike och Italien är nationerna vi besöker och i detta inlägg presenterar vi två speltips per utvald match – häng med!


HELGENS TIPSRAD bet365
Real Sociedad – Celta Vigo 8/1 16:15
Vinst Real Sociedad 1.83
Alexander Isak gör mål 2.60
Frankfurt – Dortmund 8/1 18:30
Över 2,5 mål 1.44
Båda lagen gör mål 1.44
Charlton – Norwich 9/1 15:00
Vinst Charlton 3.80
Över 2,5 mål 1.80
Lyon – PSG 9/1 20:45
Vinst Lyon 3.60
6-8 hörnor (totalt) 3.40
Inter – Lazio 9/1 20:45
Inter med asian hcp -1,5 2.10
L Martínez första mål 4.75
Totalt odds 8239.48
Vinstchans vid 100 kr insats 823.948 kr
Odds från bet365

Spanien – La Liga

Real Sociedad – Celta Vigo 
Spelplats: Reale Arena
Avspark: 16:15 – Lördag 8 jan

Real Sociedad gästas av Celta Vigo hemma på Reale Arena i San Sebastian under lördagseftermiddagen och här får vi förmodligen se svenske Alexander Isak ta plats i hemmalagets startelva.

Hemmalaget kliver in i denna match som favoriter och formen är helt okej. Tidigare i veckan ställdes de mot Leganes i Copa del Rey och där blev det seger med 3-2 på bortaplan vilket innebar cup-avancemang.

Gästande Celta Vigo har även dem varit i farten i Copa del Rey tidigare i veckan, men för deras del blev det överraskande förlust med 2-1 borta mot Baleares.

I ligan är Real Sociedad placerade på en sjundeplats, precis utanför Europa-platserna och detta med 30 poäng på kontot. Löser hemmalaget en trepoängare här så tar de viktiga poäng i kampen om en topp 6-placering och det bör de fixa!

SPELTIPS
Real Sociedad vinner matchen – Odds: 1.83
Alexander Isak gör mål – Odds: 2.60

Odds från bet365

Tyskland – Bundesliga

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund 
Spelplats: Deutsche Bank Park
Avspark: 18:30 – Lördag 8 jan

I Tyskland spelas det ligamatcher denna helg och en match att se fram emot är den på Deutsche Bank Park där Borussia Dortmund kommer på besök.

Här agerar Eintracht Frankfurt hemmalag och här har hemmalaget tämligen god form! Frankfurt-laget noteras för sex raka hemmamatcher utan poängtapp och på deras tolv senaste på hemmagräs har de bara en ynka förlust.

Borussia Dortmund som gästar kommer närmast från förlust med 3-2 på bortagräs mot Hertha Berlin i fjolårets sista match och om de ska ha chans att haka på suveräna Bayern i topp har de inte råd med en ny förlust här.

Historiskt sett har båda lagen gör mål hittat hem i elva av de tolv senaste lagen emellan och tio av dessa tolv har även passerat över 2,5 mål.

SPELTIPS
Över 2,5 mål – Odds: 1.44
Båda lagen gör mål – Odds: 1.44

Odds från bet365

England – FA-cupen

Charlton – Norwich
Spelplats:
The Valley
Avspark:
15:00 – Söndag 9 jan

FA-cupen på söndag och på The Valley i London ska Norwich ställas mot Charlton. Det skiljer just nu två divisioner mellan lagen, men då Norwich är tabelljumbo i Premier League är det inte alls omöjligt att glappet är mindre till nästa säsong.

Charlton är ett mittenlag i League One (engelska tredje divisionen) och i ligan har hemmalaget hittills skrapat ihop 29 poäng på 24 matcher med en resultatrad på åtta vinster, fem oavgjorda och elva förluster. Målskillnaden är 29-30 och här har de chansen att fira stora framgångar genom att slå ett mediokert Premier League-lag.

Norwich gästar The Valley med en resultatrad på fem raka matcher utan seger och på dessa fem förluster har de lämnat samtliga utan seger. FA-cupen känns inte jätteprioriterad för bortalaget och med det sagt är det läge att plocka fram skrällettan till vasst odds!

SPELTIPS
Charlton vinner matchen – Odds: 3.80
Över 2,5 mål – Odds: 1.80

Odds från bet365

Frankrike, Ligue 1

Lyon – PSG
Spelplats:
Parc Olympique Lyonnais
Avspark:
20:45 – Söndag 9 jan

I franska Ligue 1 bjuds vi på en intressant match från Parc Olympique Lyonnais där serieledande PSG kommer på besök. Gästerna saknar en del klasspelare på grund av både skador och sjukdomar och här kan Lyon ta en överraskande och ack så viktig trepoängare!

Lyon är en besvikelse i Ligue 1 så här långt. Hemmalaget har bara lyckats spela ihop 24 poäng på 18 framträdanden i ligan vilket inte resulterar i bättre än en 18’e plats med en målskillnad på 26-26. 2021 avslutades med fyra raka kryss-matcher för hemmalaget och nu lär de vilja inleda 2022 med en seger mot rivalen PSG.

PSG har redan hunnit med en tävlingsmatch detta år och det var i cupen där de fixade en 4-0-seger på bortaplan mot Vannes. I ligan är de som sagt serieledare och detta med 46 poäng på 19 matcher, vilket just nu innebär att de toppar ligan med 13 poängs marginal.

Lyon är i ett mer utsatt läge och på hemmagräs har de förlorat tre raka matcher mot just detta PSG. Nu kan det vara läge för trendbrott då gästerna får klara sig utan lirare som Neymar, Draxler och Di Maria, bland annat…

SPELTIPS
Lyon vinner matchen – Odds: 3.60
6-8 hörnor i matchen – Odds: 3.40

Odds från bet365

Italien, Serie A

Inter – Lazio
Spelplats:
Stadio Giuseppe Meazza
Avspark:
20:45 – Söndag 9 jan

Sist men inte minst stannar vi till i Italien och Serie A där vi bjuds på stormöte under söndagskvällen. Inter tar emot Lazio på hemmagräs och här är det fördel hemmalaget!

Lazio är just nu ett lag som inte deltar i Europa-spel nästa säsong. Bortalaget har 32 poäng på kontot efter 20 ligamatcher vilket räcker till en åttondeplats i Serie A.

Inter däremot är serieledare med 46 poäng på 19 matcher och just nu leder de hela ligan med en poängsmarginal, men då också med en match mindre spelad än närmast jagande lag vilket är Milan.

I ligaspelet går Inter hur bra som helst då de radar upp sju raka Serie A-matcher som resulterat i full pott. Tar de åttonde raka här så drygar de ut serieledningen ytterligare och med tanke på den formkurva de visar är det fullt rimligt att tro på favoriten.

Lazio kommer till spel med poängtapp hemma mot Empoli tidigare i veckan där de endast fick 3-3 på hemmagräs och på deras två senaste besök mot Inter har de förlorat bägge gångerna med totalt 4-1 (3-1 respektive 1-0).

Inter är favoriter med rätta och vi förväntar oss att de levererar igen!

SPELTIPS
Inter med asian hcp -1,5 – Odds: 2.10
Lautaro Martínez matchens första målskytt  – Odds: 4.75



Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |