Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Helsingborgs IF – GIF Sundsvall med raka krysset till 4.00!
Allsvenskan

SPELTIPS: Helsingborgs IF – GIF Sundsvall med raka krysset till 4.00!

Publicerat 2022-07-23 20:45

Olympia i Helsingborg ger oss ett ångestladdat möte och detta med avspark klockan 15:00 under söndagen då Helsingborgs IF tar emot GIF Sundsvall. Vi tror på en jämn match där båda lagen är räddare för att förlora än att de vill och vågar gå för tre poäng så här är ett rakt kryss till fyra gånger insatsen ett spel värt att testa!

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGINGBORGS IF

Helsingborg kliver in i denna hemmamatch på Olympia som förhandsfavoriter, men vi ska i ärlighetens namn säga att skåningarna verkligen inte imponerat. Ett tränarbyte har man också hunnit med, men detta utan någon direkt effekt på resultaten.

Som den allsvenska tabellen ser ut i detta nu är HIF tabelljumbo och på poängkontot finns blygsamma sju poäng på 15 ligamatcher och vad gäller deras målskillnad är den svaga 11-23. Frustration? Desperation? Ja, sannerligen är et så och det lär nog synas en del krampaktighet när man nu gästas av bottenkollegan GIF Sundsvall.

Formen? Den är ett frågetecken. Två poäng har det blivit på de åtta senaste i Allsvenskan och senast lirade de hem en av dessa då de löste 0-0 borta mot Varbergs BoIS. Nu är det Olympia som spelplan igen och när de var på hemmamatch senast blev det 2-0-förlust mot topplaget Djurgården.

GIF SUNDSVALL

Gästande ”Giffarna” är inte favoriter på Olympia under söndagen och faktum är att de just nu ser ut att bli rätt klara underdogs. Tveksamt känner vi då de trots allt presterar något bättre än motståndarna och detta sett till deras tre poäng mer på kontot och något vassare offensiva spets.

Sundsvall har en smärtsam 5-1-förlust hemma mot BK Häcken i deras senaste ligamatch, men det resultatet speglar inte riktigt matchbilden. Visst, Häcken var bättre, men GIF Sundsvall kunde gjort 2-2 där innan 1-3 kom och då vet ingen hur den matchen hade slutat…

Inför avspark här har bortalaget tre poäng mer och just nu är de ”bara” ett lag för negativt kval. Vi tror att det förblir tre poängs skillnad även efter detta ångestladdade bottenmöte och presenterar ett rakt kryss på Olympia till mycket lockade odds.


Tips: Helsingborgs IF – GIF Sundsvall

Speltips Bet365
Matchen att sluta oavgjort 4.00
Under 2,5 mål totalt i matchen 2.07

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |