Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Helsingborgs IF – IFK Värnamo med rakt kryss till 3.20
Allsvenskan

SPELTIPS: Helsingborgs IF – IFK Värnamo med rakt kryss till 3.20

Publicerat 2022-05-20 15:21

Allsvenskan lördag bjuder på ett nykomlingsmöte och detta på Olympia i Helsingborg. IFK Värnamo gästar och här finner vi stort värde i att spela raka krysset till saftiga 3.20 gånger insatsen hos Bet365. HIF behöver poäng, Värnamo likaså. Mycket tveksamt om tre poäng delas ut eller om dessa nykomlingar helt enkelt nöjer sig med en poäng vardera? 17:30 är det avspark så tidig lördagskväll får vi svaret från Olympia! 


Tips: Helsingborgs IF – IFK Värnamo

Speltips Bet365
Matchen att sluta oavgjort 3.20
Under 2,5 mål totalt 1.68

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helsingborgs IF

Hemmalaget Helsingborg har fått en tung start på årets allsvenska. Hittills har Skåne-laget bara levererat fem poäng på nio omgångar och vad gäller deras målskillnad så är den 7-12. Framåt görs det inte allt för mycket mål och med en svag poängutdelning börjar det bli ett jobbigt läge redan i ett tidigt skede av säsongen. Härifrån och framåt är det mycket som kan förbättras och det skulle nog kännas mer än bra om de redan här lyckades bryta förlustsviten som just nu är uppe i två raka genom att fixa minst en poäng mot IFK Värnamo på hemmagräs.

HIF har i deras senaste hemmamatch nollats här på Olympia i Helsingborg och då med 1-0 mot IFK Norrköping. Därefter har de även hunnit med en 2-1-förlust borta mot Degerfors, men här bjuds det på snabb chans till ”revansch” då det återigen är hemmamatch som väntar.

IFK Värnamo

Gästande IFK Värnamo gör en historisk resa just nu och detta som nykomlingar i Allsvenskan, där föreningen aldrig tidigare befunnit sig. Hittills har det blivit sex poäng på åtta matcher, vilket är en okej start. Formen? Helt okej ändå! En poäng är vad Värnamo levererat på de tre senaste, men denna kom nu senast också då de gästade Mjällby på bortaplan. Mjällby som hittills varit en stark positiv överraskning var en bra motståndare för Smålands-laget att ta poäng emot och nu går de för en ny sådan mot HIF.

IFK Värnamo har hittills mäktat med en poäng på fyra bortamatcher totalt sett, men mot ett Helsingborg med bekymmer tror vi att gästerna har mod och kunskap för att fixa ett stabilt kryss igen, så varför inte gå för 1-1 igen och i så fall för andra matchen i rad?


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |