Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Helsingborgs IF – Kalmar FF med kombo till 1.77
Allsvenskan

SPELTIPS: Helsingborgs IF – Kalmar FF med kombo till 1.77

Publicerat 2022-07-02 12:31

Allsvenskan är tillbaka och i Skåne, närmare bestämt på Olympia i Helsingborg, så har vi en intressant kvällsmatch att se fram emot då Kalmar FF gästar just HIF. Nykomlingen kommer från derbyförlust mot Malmö FF på bortaplan och som hemmalag har de förlorat tre raka i seriespelet. KFF går starkt och är favoriter, som vi tror man bör kunna lita på idag!


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helsingborgs IF

Resultatraden för HIF är ingen rolig sådan. Nykomlingen är uppe i åtta raka allsvenska matcher utan trepoängare och som tabelläget ser ut just nu är HIF ett lag för Superettan igen redan nästa säsong.

Faktum är att Helsingborgs IF bara levererat blygsamma fem poäng på tolv seriematcher. Resultatraden hittills är en seger, två kryss och således nio torsk och allt detta med en målskillnad på 10-20.

I omstarten av Allsvenskan ställdes HIF mot Malmö FF i Malmö och den derbymatchen förlorades med 2-1, vilket innebar att HIF blev kvar i botten. GIF Sundsvall som just nu är första lag man jagar på kvalplats ställdes mot Djurgården i första matchen och den föll ”Giffarna” i med 5-2, men därefter har de också hunnit med att möta just MFF på hemmaplan och så vann Sundsvall med 2-1(!).

Nu är det press på Helsingborg som börjar inse att de ligger riktigt risigt till. Skåningarna har redan hunnit med att offra tränaren Jörgen Lennartsson och just nu leds laget av de forna HIF-profilerna Mattias Lindström och Alvaro Santos.

Kalmar FF

Gästande Kalmar är en desto roligare följesaga. KFF är i skrivandets stund uppe på en sjätteplats i Allsvenskan och hittills har det blivit 19 poäng på elva framträdanden.

Henrik Rydströms Kalmar är inte dåliga och som prestation och målbild ser ut nu så kommer de helt klart vara med och tampas där uppe. Om det räcker hela vägen till topp tre och en eventuell möjlig chans till Europa-spel genom kvalmatcher återstår att se.

Kalmar har stabila 14-9 i målskillnad och av de elva matcher man genomfört hittills har man vunnit sex, kryssat sig ur en och då alltså förlorat fyra. Som bortalag har det blivit två matcher utan poäng av fem möjliga och som enbart bortalag kan vi se Kalmar med en målskillnad på 7-6.

Nu ställs de mot ett desperat HIF på Olympia och här är det inte läge att förlora, varken för HIF eller för Kalmar som går för att ta rygg på topplagen. Helsingborg är dock laget i störst poängbehov och då de inte riktigt imponerat så här långt i seriespelet så har vi väldigt svårt att se dem ta full pott mot ett duktigt Kalmar denna lördagskväll.

SPELTIPS MED HJÄLP AV SKAPA ETT SPEL

Med skapa ett spel-funktionen hos Bet365 plockar vi fram detta speltips med ett odds på 1.77 gånger insatsen.

Tips: Helsingborgs IF – Kalmar FF

Speltips Bet365
Kalmar FF eller oavgjort (x2) *1.77
Över 8,5 hörnor totalt *1.77

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |