Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Holland–Sverige med bortaseger till 2.70
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Holland–Sverige med bortaseger till 2.70

Publicerat 2022-07-07 11:25

De svenska damerna har tufft motstånd i EM-premiären då man ställs mot regerande europamästarna Holland. Dock är blågult högst rankat av alla lag inför turneringen. Detta gör att spel på svensk seger i den här matchen blir mycket spelvärt.


Guld, silver och kvartsfinal är Hollands facit i de tre senaste mästerskapen. Samtidigt tillhör laget en av favoriterna i den här EM-turneringen. Men, frågan är om inte konkurrensen är lite för hård för att Holland ska kunna försvara sitt guld.

Sverige har tagit medalj i tre av de fyra senaste mästerskapen. I OS i Tokyo förra sommaren föll laget som bekant på målsnöret efter förlust på straffar mot Kanada i finalen. Blågult ligger högst på FIFA:s ranking av alla lag i EM. Ska det räcka hela vägen till guld den här gången?


Tips: Holland–Sverige

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.70
Båda lagen gör mål – JA 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HOLLAND–SVERIGE

Bramall Lane, Sheffield. Avspark lördag 9 juli 21:00.

 Sverige har inte förlorat en landskamp under ordinarie tid sedan mars 2020.

 Sverige har vunnit 8 av de 10 senaste mästerskapsmatcherna.

 Holland har gjort mål i 17 av de 18 senaste matcherna.


HOLLAND

Den holländska truppen har mycket rutin och kvalitet. De två största stjärnorna är utan tvekan anfallsduon Vivianne Miedema, Arsenal, och Lieke Martens, som nyligen lämnat Barcelona för PSG. Tillsammans har de bägge 237 landskamper och 149 mål.

SVERIGE

För Sveriges del handlar det helt enkelt om att spela på samma sätt som i OS förra sommaren. Då kan det räcka riktigt, riktigt långt. Precis som Holland har blågult en stor bredd i truppen. Dock finns det vissa tveksamheter kring Stina Blackstenius, som haft lite skadeproblem den senaste tiden.


SPELTIPS

Svårtippad match det här, dels för att lagen känns jämnstarka, dels för att det är EM-premiär. Men, Sverige har nästan förra årets OS-turnering i närminnet och kommer att kunna ta med sig den känslan in i den här turneringen. Och den lilla detaljen gör att vi satsar på svensk seger här. Oddset 2.70 hos Bet365 är dessutom för bra för att inte spelas.

Men, Holland går i princip aldrig av planen mållösa. Därför blir det ganska naturligt att också spela på att båda lagen gör mål. Oddset 1.90 hos Bet365 ger bra spelvärde.


Tips: Holland–Sverige

Speltips Bet365
Sverige vinner 2.70
Båda lagen gör mål – JA 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-05 07:08

SPELTIPS: De blir EM-mästare

Fotbolls-EM 2020 börjar närma sig slutet. I fredags blev Spanien och Italien klara för semifinal då de vann sina respektive kvartsfinaler och dagen därpå fick de sällskap av Danmark och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |