Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: IF Elfsborg – BK Häcken med dubbelchans till 1.72
Allsvenskan

SPELTIPS: IF Elfsborg – BK Häcken med dubbelchans till 1.72

Publicerat 2022-07-26 13:25

Under söndagen spelas det en viktig match i Allsvenskan och detta mellan IF Elfsborg och BK Häcken i Borås. Göteborgslaget förlorade hemmamötet med Djurgården senast och har således också tappat serieledningen. Nu väntar IF Elfsborg som under veckan ägnat sig åt returmöte med norska Molde. Kan hemmalaget stå emot ett revanschsuget bortalag som jagar revansch? 


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Allsvenskan är inne i ett spännande läge och till helgen rullar vi vidare med spelomgång 16. En mycket intressant match som vi ser fram emot att få följa spelas i Borås där IF Elfsborg får besök av BK Häcken och här tror vi att gästerna ska ses med god poängchans då de ställs mot ett Borås-lag som matchas tufft för tillfället.

Tips: IF Elfsborg – BK Häcken

Speltips Bet365
Dubbelchans: Häcken eller oavgjort 1.72
Båda lagen gör mål 1.44

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IF ELFSBORG – BK HÄCKEN

BoråsArena, Borås. Avspark söndag 31 juli 15:00.

 Häcken föll i toppmötet mot Djurgården på hemmagräs med 2-1 senast och jagar snabb revansch!

 Elfsborg är inne i ett tufft matchande då de tidigare i veckan spelat i Europa mot norska Molde.

 Hemmalaget har inte närkontakt med någon toppstrid och ska heller inte vara favoriter här!


IF ELFSBORG

Borås-laget Elfsborg ser ut att få bära ett ganska tydligt favoritskap inför mötet med tabelltvåan i Borås denna söndagseftermiddag. Frågan är dock om det är helt korrekt med tanke på att de tidigare under veckan spelat ett returmöte med norska Molde?

Vi väljer att tro att det är felaktigt. delvis på grund av ett tufft spelschema, men också för att Häcken har ett bättre lag och en prestation i seriespelet hittills om inte går av för hackor.

BK HÄCKEN

Häcken kommer närmat från förlust och detta i toppmötet med Djurgården på hemmaplan. Där fick hemmalaget ledningen genom en tveksamt dömd straffspark som skyttekungen Alexander Jeremejeff förvaltade på bästa sätt, men därefter blev det mer och mer DIF.

Häcken tappade också sin 1-0-ledning till förlust med 2-1 och nu är man alltså tvåa i tabellen, två poäng bakom Djurgården som dock har en match mer spelad. De poäng det tävlas om i Borås denna gång är med andra ord viktiga och här väljer vi att tro att bortalaget är det bättre laget för dagen!


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Allsvenskan

Publicerat 2023-09-15 21:12

Allsvenskan kan avgöras med toppmöte – i sista omgången

Vi har nu mindre än en tredjedel kvar av Allsvenskan 2023, och varje omgång bäddar för en allt mer spännande final. Som saker och ting ser ut just nu är det …

Copyright © Fotboll.com 2024   |