Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: IFK Göteborg – GIF Sundsvall med specialspel till 1.66
Allsvenskan

SPELTIPS: IFK Göteborg – GIF Sundsvall med specialspel till 1.66

Publicerat 2022-05-27 14:32

IFK Göteborg ställs mot GIF Sundsvall på Gamla Ullevi och här får vi se ett pressat hemmalag som tar sig an lördagens fotbollsmatch med ett utfall på sex raka ligamatcher utan trepoängare. Giffarna? De tog full pott senast – men det var på hemmaplan det. Borta har det däremot gått desto tuffare för nykomlingen.


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IFK Göteborg

IFK Göteborg har ingen rolig resultatrad i ryggen inför lördagens hemmamatch mot GIF Sundsvall. Faktum är att blåvitt noteras för ett utfall på sex raka ligamatcher utan trepoängare och på dessa matcher har Göteborgslaget bara mäktat med två poäng.

Senast IFK Göteborg var i farten så ställdes de mot IF Elfsborg på bortaplan och den matchen vill hemmalaget nog helst bara glömma. Det blev nämligen förlust med 3-1 på Borås Arena och krisstämpeln över IFK Göteborg hänger kvar.

Senast IFK Göteborg lämnade en tävlingsmatch med full pott var i mitten av april då de slog BK Häcken med 2-0 i ett hett derby, men sedan den segern har det alltså gått trögt då nu är blott två poäng på de sex senaste ligamatcherna.

GIF Sundsvall

GIF Sundsvall är tillbaka i Allsvenskan och detta som nykomlingar inför årets säsong. Hittills har ”Giffarna” levererat två trepoängare på nio försök och resterande sju har de förlorat. Målskillnaden? Den är 9-22 efter nio matcher och det är inga jättebra siffror precis.

Gästerna har med sina sex poäng på nio matcher hittills placerat sig på en negativ kvalplats. Sett till hur de sett ut under inledningen av säsongen är det inte jättemycket som talar för annat än bottenstrid och när bottenlaget nu gästar ett IFK Göteborg i ”kris” är det läge att testa sett specialspel.

IFK Göteborg har bara levererat nio mål framåt hittills och den siffran är lika svag som bortalagets. Nu möter de dock ett bortalag som är vana vid att släppa in många mål och då tror vi att det trillan in mål direkt i halvlek nummer ett!


Tips: BK HÄCKEN – IK SIRIUS

Speltips Bet365
IFK Göteborg gör mål i första halvlek: Ja 1.66
Över 2,5 mål totalt 1.85

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |