Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: IFK Göteborg – Mjällby med rakt kryss till 3.40
Allsvenskan

SPELTIPS: IFK Göteborg – Mjällby med rakt kryss till 3.40

Publicerat 2022-07-16 12:58

IFK Göteborg gästas av Mjällby AIF hemma i Göteborg och detta blir en på förhand oviss tillställning mellan två lag som siktar uppåt. Blåvitt ser ut att bära favoritskapet, även om det inte är allt för tydligt, men frågan är om de är befogade favoriter? Mjällby är inte så dåliga och vår spelidé är att de löser poäng här också!


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


IFK Göteborg

Läget i IFK Göteborg är nog inget vidare. Hemmalaget har i deras senaste seriematch besökt Hammarby i huvudstaden och den matchen fick de lämna med en klar förlust och slutresultatet skrevs till 3-0. Nu väntar hemmamatch och chans till revansch, men frågan är om ”Blåvitt” löser en snabb tillbakastuds mot ett piggt Mjällby?

Ser vi till senaste hemmamatchen för IFK Göteborg så tog de tre viktiga poäng för deras del och det mot bottenlaget Degerfors IF. Nu väntar ett Mjällby som hittills varit en frisk fläkt i årets upplaga av Allsvenskan och här är vi inte helt övertygade om att hemmalaget har vad som krävs för att förvalta sitt knappa favoritskap.

Mjällby AIF

Mjällby gästar Göteborg som tabellnia och med 13 matcher genomförda har de i detta nu bara en poäng att ta ikapp på åttan IFK Göteborg. 15-14 är målskillnaden för hemmalaget och för gästerna är det 13-12 i samma kolumn. Det är alltså två lag som är relativt jämna både vad gäller mål och poäng så det raka krysset i denna match är nog inget dumt alternativ till vasst odds.

Hela fyra av de fem senaste matcherna mellan lagen har passerats med över 2,5 mål gjorda, men det är historia nu. Inför avspark i Göteborg denna söndag är tabelläget som så att både hemma- och bortalag behöver vinna matchen för att haka på uppåt i tabellen och här är det nog två försiktiga lag som möts.

Vi tror som vi nämnt tidigare att krysset är vasst och blir det inte 0-0 känns 1-1 som ett mycket rimligt resultat på Gamla Ullevi denna söndagseftermiddag!


Tips: IFK Göteborg – Mjällby AIF

Speltips Bet365
Matchen att sluta oavgjort 3.40
Under 2,5 mål totalt i matchen 1.66

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |