Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Inter–Liverpool 16/2

SPELTIPS: Inter–Liverpool 16/2

Publicerat 2022-02-13 21:49

Inter–Liverpool är på förhand en av de mer ovissa av CL-åttondelarna. Över två matcher är Liverpool troligen favoriter, men i just den här matchen har Inter en bra chans. 


Det var längesedan Inter gjorde något större väsen av sig i CL, men nu är det kanske dags. Med tanke på att laget vann Serie A så sent som förra året kan en framgång i CL locka mer. Dessutom är Inter alltid starka hemma på San Siro.

Samtidigt kan Inter ha en liten fördel av att slå i underläge då Liverpool på pappret är favoriter. En annan sak som talar för Inter är att  Liverpool alltid har returen att falla tillbaka på och lär vara nöjda med att få med sig oavgjort.


Tips: Inter–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans – 1X 1.72
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


INTER–LIVERPOOL

San Siro, Milano. Avspark onsdag 16 februari 21:00.

Inter har bara förlorat 2 hemmamatcher den här säsongen.

Inter har släppt in ett mål eller mindre i 8 av de 10 senaste matcherna.

Liverpool har hållit nollan i 5 av de 7 senaste matcherna.


INTER

Inter ligger tvåa i Serie A en poäng efter Milan, som dock har en match mer spelad. I CL-gruppspelet i höstas gjorde Milanolaget en stabil insats när man tog sig vidare från en grupp med Real Madrid, Sheriff Tiraspol och Shaktar Donetsk. Samtidigt är stormatcher just nu vardagsmat då man sedan förra helgen mött både Napoli och Milan.

LIVERPOOL

Liverpool är i grym form då laget just nu har sex raka segrar och en målskillnad i dessa på 14-2. Dock blir onsdagens match mot Inter den tredje på sju dagar, vilket kan ta ut sin rätt på San Siro. Dessutom är oavgjort eller uddamålsförlust ingen katastrof då Liverpool vet att man kan vända hemma på Anfield.


SPELTIPS

Inter har ett bra läge att få med sig ett bra resultat inför returen om några veckor. Laget lär gå för det och det känns som att det kommer att betala sig. Samtidigt är det svårt att komma till San Siro och vinna. 1.72 i odds hos Bet365 för 1X är därför ett spel med bra värde i.

Någon målfest lär det dock knappast bli då varken Inter eller Liverpool släpper in särskilt många bollar. Maximalt två mål i den här matchen är rimligt. Oddset 2.10 för under 2.5 mål ger bra spelvärde.


Tips: Inter–Liverpool

Speltips Bet365
Dubbelchans – 1X 1.72
Under 2.5 mål 2.10

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |