Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Inter – Roma med rak hemmaseger till 1.64
Serie A

SPELTIPS: Inter – Roma med rak hemmaseger till 1.64

Publicerat 2022-04-22 21:03

Serie A bjuder på en riktigt fin fotbollsmatch under lördagskvällen och denna spelas i Milano där tabelltvåan Inter tar emot femman Roma. Inter jagar lokalrivalen Milan som just nu har två poängs försprång i tabelltoppen, men då står dem också på en match mer spelad vilket är viktigt att poängtera. Sköter Inter sina kort rätt så återtar de serieledningen under lördagskvällen och vår idé är att de lyckas med den bedriften! 


Tips: Inter – Roma

Speltips Expekt
Inter vinner matchen 1.64
Över 2,5 mål 1.71

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


INTER

Inter kliver alltså in i denna hemmamatch som favoriter och med tanke på vad som står på spel så köper vi det fullt ut. Just i detta nu så är Inter tabelltvåa i Serie A och på poängkontot finns 69 poäng efter 32 ligamatcher.

Lokalrivalen Milan har hunnit med 33 matcher och har också två poäng mer inspelade. Inter är alltså ett lag som jagar just nu och i den positionen har de gjort det bra förut under säsongen.

Ser vi till dagsform så har hemmalaget på Stadio Giuseppe Meazza fyra raka vinster i ryggen och när Roma gästar är vår spelidé att hemmalaget ska vara bra nog för att plocka en femte raka också, vilket i så fall innebär att de återtar serieledningen också.

ROMA

Gästerna har även dem viktiga poäng på spel. För Roma är just nu tabellfemma och detta med 58 poäng inspelade på 33 ligamatcher. Upp till tabellfyran Juventus skiljer det fem poäng och ner till sexan Lazio är det bara två.

Roma är precis som Inter i ett läge där de gärna måste leverera trepoängare och för dem handlar det alltså om att haka på i racet om en Champions League-plats. Risken är dock stor att de inte lyckas med detta då de här möter ett mer kvalificerat motstånd.

I närtid har Roma fixat tre raka tävlingsmatcher utan förlust. Allra närmast kommer de från en oavgjord historia mot Napoli på bortaplan som slutade 1-1 och matchen innan det körde de över lilla Bodö/Glimt med 4-0 på hemmaplan och det efter att ha förlorat rond ett på norskt gräs med 2-1.

Roma har haft ett tufft spelschema på slutet och det gynnar dem inte inför mötet med Inter denna lördagskväll.


Tips: Inter – Roma

Avspark 18:00, lördag 23 april på Stadio Giuseppe Meazza i Milano.

Speltips Expekt
Inter vinner matchen 1.64
Över 2,5 mål 1.71

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |