Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Inter – Salernitana dubbla lir till 1.57!
Serie A

SPELTIPS: Inter – Salernitana dubbla lir till 1.57!

Publicerat 2022-03-03 14:12

Serie A bjuder på en match under fredagskvällen och denna finner vi i Milano där ett titeljagande Inter gästas av Salernitana. Hemmalaget är i allra högsta grad med i racet om ligatiteln och för gästerna handlar det om att knipa halmstrån för att eventuellt undvika degradering till Serie B. Det är dock inte mot Inter gästerna kommer leverera livsviktiga poäng för deras del utan här tror vi att hemmalaget levererar, men det behöver nödvändigtvis inte rinna iväg fullständigt…


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Inter är i detta nu tabelltrea i Serie A. Hemmalaget på Stadio Giuseppe Meazza har levererat 55 poäng på 26 ligamatcher och med en match mindre spelad än titelkonkurrenterna i Napoli som toppar ligan och AC Milan på andra platsen så skiljer det två poäng.

Både Napoli och Milan noteras alltså för 57 poäng vardera, men då står båda lagen på 27 matcher spelade, jämfört med Inter som alltså har en hängmatch.

Som hemmalag har Inter trivts fenomenalt bra. Här på Stadio Giuseppe Meazza noteras de nämligen för nio vinster, två oavgjorda och två förluster på 13 framträdanden i ligan och allt detta med stabila 30-12 i målskillnad.

Salernitana som kommer på besök denna gång håller inte någon vidare klass med Serie A-mått mätt denna säsong. Faktum är att gästerna just nu är tabelljumbo och att de noteras för blygsamma 15 poäng efter 25 framträdanden.

Upp till det vi kallar för ”säker mark”, det vill säga ovanför nedflyttningsstrecket, har de hela tio poäng att ta ikapp och då vi redan är uppe i omgång 26 för deras del så börjar ett förnyat Serie A-kontrakt sakta men säkert att rinna dem ur händerna.

Gästerna gjorde en stark säsong i den italienska andraligan i fjol där de blev tabelltvåa, vilket gav dem en direktplats till Serie A, men här har de inte hållit den klass som behövs. Som gästande lag har de åtta poäng på tolv försök och detta genom två vinster, två oavgjorda och åtta förluster.

Målskillnaden som bortalag? Den landar på 10-27 och nej, vi tror helt enkelt inte att de löser uppgiften mot ett titeljagande Inter på bortaplan denna fredagskväll.

SPELTIPS: Inter – Salernitana
Avspark: 20:45, fredag 4/3
Spelplats: Giuseppe Meazza-stadion, Milano

Speltips via BetBuilder hos Expekt Odds
Inter vinner matchen 1.15
Under 4,5 mål i matchen 1.30
Total odds via BetBuilder 1.57

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |