Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Italien – Spanien
Fotbolls-EM

SPELTIPS: Italien – Spanien

Publicerat 2021-07-05 23:14

Den första semifinalen från pågående EM-slutspel spelas på Wembley Stadium i London där Italien ställs mot Spanien. Italien inledde EM storartat, har darrat något i slutspelet, men är ändå framme vid semifinal och har nu chans att ta sig hela vägen till finalen. Spanien har tagit sig hit utan att egentligen imponera, vilket tyder på att de har ett skickligt lag trots att prestationerna svajar och nu handlar det om att vara bäst för dagen i detta gigantmöte. 


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Italien – Spanien

Wembley Stadium, London. Avspark: 21:00.

Italien ställdes mot Belgien i kvartsfinalen och denna vanns av italienarna på Allianz Arena i München. Slutresultatet skrevs till 2-1, men det blev en dyrköpt seger då backstjärnan Spinazzola bars ut på bår – gråtandes.

Leonardo Spinazzola ådrog sig en hälseneskada, vilket innebär att han är borta från spel ett par månader framöver.

Spanien spelade sin kvartsfinal på Gazprom Arena i Sankt Petersburg. För deras del blev det straffseger mot Schweiz och detta trots att spanjorerna avslutat matchen med en gubbe mer på banan då Remo Freuler ådrog sig ett rött kort i den 77’e matchminuten.

Matchvinnare för Spanien blev Alexander Isaks lekkamrat i Real Sociedad, nämligen Mikel Oyarzabal, då han slog in den femte och sista straffsparken för sitt Spanien.


Imponerande att ha tagit sig till semi – utan att imponera

Spanien har tagit sig till denna semifinal i EM genom två kryss och en seger i gruppspelet. I slutspelet har de två segrar efter övertid, varav den senaste alltså kom efter straffsparkar.

Det landslag som Luis Enrique har till sitt förfogande i pågående EM-slutspel är inte det namnstarkaste laget, men det är ett lag som imponerar på det sättet då de tagit sig till denna semifinal utan att imponera.


Italien favoriter – med rätta

Italien ser av allt att döma ut att kliva in som favoriter i denna semifinal på Wembley Stadium. Roberto Mancini har inledningsvis under EM sett sitt lag briljera, men under slutspelet har de sett mänskligare ut och nu är det återigen vinna eller försvinna.

Vi landar ändå i att Italien med sitt starka spel och vassa form ska vara favoriter mot detta Spanien och då italienarna har en betydligt starkare defensiv med firma Bonucci och Chiellini som mittlås ska det mycket till för att göra mål på italienarna där även Gianluigi ”Gigio” Donnarumma storspelar mellan stolparna för tillfället.


Immobile visar klass efter filmningen senast

I kvartsfinalen mot Belgien stod Lazio-anfallaren och Italiens skyttekung i Ciro Immobile för en rejäl filmning. Han låg på planen och vred sig i smärtor, fram till det att Italien gjorde mål.

När han uppfattade att hans lag hade målat reste han sig och sprang och firade målet med sina lagkamrater, vilket har fått flera tyckare att uttrycka sig negativt angående hans agerande.

Immobile är en riktigt duktig fotbollsspelare och att han visar sitt kunnande på planen genom att göra denna matchs första mål är ett riktigt vasst spel till högt odds.


Italien avancerar!

Det lite ”säkrare” speltipset från semifinalen i London hämtar vi från att italienarna spelar sig till en finalplats.

Vi bedömer att Italien ska vara favoriter här, dels på grund av ett starkt försvarsspel med en duktig målvakt, men också för att de presterat bättre fotboll än vad spanjorerna gjort hittills.

Bäst för dagen är vad som gäller, och det tror vi att Italien visar att de är!


Tips: Italien – Spanien

Speltips Betway
Italien går vidare 1.75
Första målskytt: Ciro Immobile 6.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Fotbolls-EM

Publicerat 2024-03-21 21:04

Kan Italien vinna Fotbolls-EM 2024?

Efter att vara nationen som lyfte guldet i UEFA Europamästerskapet 2020 laddar Italien om inför en ny utmaning när EM 2024 står för dörren. Som regerande mästare siktar de på …

Fotbolls-EM

Publicerat 2021-07-12 21:38

KRÖNIKA: Rätt lag blev bäst i Europa!

EM-finalen 2020 är till ända och en sak kan vi slå fast: - Rätt lag blev bäst i Europa! Italien tog oss med storm inledningsvis. De fullkomligt dansade fram på hemmagräset i …

Copyright © Fotboll.com 2024   |