Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Juventus–Villarreal med bortamål i andra till 2.20
Champions League

SPELTIPS: Juventus–Villarreal med bortamål i andra till 2.20

Publicerat 2022-03-14 09:36

Juventus gjorde vad man skulle och fick med sig 1-1 från första mötet i CL-åttondelen borta mot Villarreal. Detta gör att det nu räcker med seger hemma i returen för avancemang, vilket dock kan bli svårare än väntat. 


Juventus ser ut att missa scudetton och därför blir Champions League ett sätt att rädda säsongen för den gamla damen. Samtidigt har laget hittat formen de senaste veckorna och då brukar Juve vara svårstoppade.

Villarreal fortsätter att vara ett lag för de europeiska cuperna trots att man inte är något topplag i La Liga. Förra årets Europa League-vinnare har fördelen av att kunna spela helt utan press i den här matchen.


Tips: Juventus–Villarreal

Speltips Bet365
Under 2.5 mål 1.72
Villarreal mål i 2:a halvlek 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


JUVENTUS–VILLARREAL

Juventus Stadium, Turin. Avspark onsdag 16 mars 21:00.

 Juventus har gjort 1 mål i 5 av de 7 senaste matcherna.

 Juventus har släppt in 1 mål eller mindre i 11 av de 12 senaste matcherna.

 Villarreal har gjort mål i 2:a halvlek i 6 av 7 CL-matcher.


JUVENTUS

Juventus ligger ”bara” fyra i Serie A med en bit upp till serieledande Milan. Dock har man nu fyra raka segrar inklusive en Coppa Italia-vinst. På gammalt hederligt Juve-manér har två av vinsterna skrivits till 1-0 och i jämförelse med de andra italienska topplagen har laget gjort betydligt färre mål den här säsongen.

VILLARREAL

Villarreal är inte bättre än sjua i La Liga. Men, i CL har man imponerat. Laget var bara en poäng bakom Manchester United i höstens gruppspel där man slog ut fjolårets Serie A-trea Atalanta. Samtidigt har man visat fin form i La Liga med sex vinster på de sju senaste.


SPELTIPS

Även om Juventus är favoriter i den här matchen så känns det ändå svårtippat. Framför allt eftersom vi vet vilken kapacitet Villarreal har när man får till det. En sak är dock säker och det är att det knappast lär bli någon målfest i Turin. Högst två mål känns fullt rimligt och 1.72 hos Bet365 är därför ett spel med bra värde.

Villarreal är ett lag som alltid brukar komma starkt i slutet av matcherna. Något man inte minst visat i CL-spelet den här säsongen. Ett mål från Villarreal i andra halvlek är därför ganska troligt. Ser man till statistiken ger 2.20 i odds hos Bet365 bra spelvärde.


Tips: Juventus–Villarreal

Speltips Bet365
Under 2.5 mål 1.72
Villarreal mål i 2:a halvlek 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |