Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Kalmar FF – IK Sirius där KFF får förtroendet till godkänt odds!
Allsvenskan

SPELTIPS: Kalmar FF – IK Sirius där KFF får förtroendet till godkänt odds!

Publicerat 2022-07-09 21:12

Kalmar FF har stått för en pigg inledning av Allsvenskan 2022 och är hittills en positiv överraskning. KFF är blott fyra poäng bakom en topp tre-placering och när IK Sirius kommer på besök är det fördel hemmalaget och med det sagt är det rak etta som är första spelet ut från Guldfågeln Arena i Kalmar där avspark sker 17:30 under söndagskvällen. 


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Kalmar FF

Kalmar FF kliver in i denna hemmamatch på Guldfågeln Arena med en tämligen klar favoritstämpel på sig. Hemmalaget är som tidigare nämnt endast fyra poäng ifrån en topp tre-plats och just nu finns det 20 poäng på kontot med tolv seriematcher genomförda. Viktigt att poängtera är dock att nuvarande tabelltrean, Malmö FF, står på 14 matcher spelade och trean Djurgården har 13 matcher. Det innebär att Kalmar har en, respektive två matcher till godo – och bara fyra poäng upp!

Senast KFF var i farten i en seriematch så blev det bara 1-1 borta mot bottenlaget Helsingborgs IF. KFF hade där ledningen med 1-0, men genom en straffspark i matchens slutskede kunde HIF få till en för deras del kanske livsviktig kvittering genom målvane Anthony van den Hurk.

Nu är det hemmagräs som väntar Kalmar igen och här är de svårslagna, vilket vi tror att Sirius kommer få känna på denna söndagskväll på Guldfågeln Arena!

IK Sirius

Bortalaget i Kalmar denna söndag är ett mittenlag som just nu tar en tiondeplats. Sirius har levererat 17 poäng, vilket är bara tre färre än Kalmar och leker vi med tanken att de eventuellt löser en trepoängare här så tar de rygg på KFF i jakten på närkontakt med topplagen, men det känns dock högst tveksamt om gästerna löser bedriften att vinna mot Kalmar borta.

Känslan är att Sirius hittills stått för något av en överprestation. De tog senast en 1-0-seger borta mot IFK Norrköping, men viktigt att nämna där är att ”Peking” hittills varit en rejäl besvikelse. Sirius däremot har som sagt gjort det bra, men vi håller dem inte lika högt värderade som Kalmar och tror att Uppsala-laget får lämna den här matchen poänglösa.

Ser vi till bortalagets två senaste besök här i Kalmar så har de förlorat båda. Senast Sirius var på besök här så var det i cup-sammanhang och då blev det förlust med 2-0. Innan det var det i samband med seriespel i fjol och då slutade det 3-1 till Kalmar.


Vi tror att Kalmar är det bättre laget även denna gång. Tredje raka KFF-segern på hemmagräs mot Sirius ska vara inom räckhåll, speciellt om Kalmar vill vara med och utmana i tabelltoppen på allvar.

 

Tips: Kalmar FF – IK Sirius

Speltips Bet365
Kalmar FF vinner matchen 1.66
Kalmar FF över 1,5 mål 1.72

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |