Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Leverkusen – Atalanta 1.97 på dubbla mål från hemmalaget!
Europa League

SPELTIPS: Leverkusen – Atalanta 1.97 på dubbla mål från hemmalaget!

Publicerat 2022-03-16 22:47

Europa League rullar på och under torsdagskvällen väntar returmöten. Nu ska det avgöras vilka lag som tar steget vidare från pågående 8-delsfinaler till kvartsfinal som är näst på tur i detta mästerskap och på BayArena i Leverkusen spelas ett högintressant möte mellan just Bayer Leverkusen och Atalanta. 


expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Ser vi tillbaka på rond ett mellan dessa lag som spelades i Bergamo så fick vi se en smått fantastisk fotbollsmatch på Gewiss Stadium inför fjuttiga 13 134 åskådare. Atalanta tog hem den matchen med 3-2. Fem mål gjorda alltså och detta innebär i sin tur att Leverkusen nu är piskade att vinna returen på sin hemmaplan.

Att det bjuds på många mål även denna gång är ingen högoddsare. Bayer Leverkusen måste dock göra mål och för att måla framåt måste man också våga chansa lite. Det öppnar upp för ett lag som Atalanta som även dem tillhandahåller en duktig och skarp offensiv.

Leker vi med tanken att Leverkusen gör matchens första mål – då kan de trycka på bra för att göra ett till. Då kommer det helt klart finnas lägen för Atalanta att kontra och säkerligen trycka dit en boll de också.

Att båda lagen gör mål känns högst rimligt att förvänta sig. Vänder vi på steken och säger att Atalanta gör matchens första mål, ja då måste Leverkusen göra två för att ta matchen till förlängning – som minst.

Hemmalaget har efter förlusten i Italien hunnit med en ligamatch mot FC Köln på hemmaplan. Den matchen lämnade de något otippat med en 1-0-förlust.

Bortalaget för dagen har även dem en ligamatch i benen sedan rond ett och för Atalanta blev det också något otippat bara en poäng genom ett 0-0-resultat hemma mot Genoa.

För oss är det ganska uppenbart att denna returmatch fanns i båda lagens tankar och därför tror vi att returen i Leverkusen kommer bjuda på mycket underhållning, många mål och en fotbollsmatch som ni bara inte får missa!

SPELTIPS – Bayer Leverkusen v Atalanta
Avspark: 18:45, torsdag 17/3
Spelplats: BayArena, Leverkusen

Speltips med odds från Expekt Odds
Båda lagen gör mål: Ja 1.52
Bayer Leverkusen över 1,5 lagmål 1.97

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2024-04-01 19:59

Nätcasinon med bästa spelutbud & höga odds på Europa League

Varje år står de europeiska UEFA-cuperna för många av de största matcherna och fotbollshändelserna i världen. Det är också bland de populäraste matcherna när det kommer till betting på fotboll. …

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Copyright © Fotboll.com 2024   |