Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–West Ham med kombo till 1.70
Premier League

SPELTIPS: Liverpool–West Ham med kombo till 1.70

Publicerat 2022-03-04 09:41

Premier League-lördagen bjuder på ett hög intressant toppmöte mellan Liverpool och West Ham. Hemmalaget har fortfarande chans på guldet och ska vinna det här. Dock ska inte gästerna räknas bort helt. Bortaseger lär det knappast, men goda chanser till mål finns.


Liverpool är det enda laget som kan utmana Manchester City om Premier League-titeln. Förvisso är man nio poäng bakom serieledarna, men Liverpool har en match mindre spelad. Och med 11-12 omgångar kvar att spela kan fortfarande mycket hända.

West Ham har fortfarande en chans att nå en Champions League-plats då man bara är två poäng bakom fyran Manchester United. Samtidigt fortsätter West Ham ta poäng lite här och där, men frågan är hur långt det räcker?


Tips: Liverpool–West Ham

Speltips Expekt
Fulltid Liverpool + Totalt antal mål under 4.5 1.70
Båda lagen gör mål 1.87

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–WEST HAM

Anfield, Liverpool. Avspark lördag 5 mars 18:30.

Liverpool har 6 raka segrar i Premier League.

West Ham har i 4 av de 5 senaste PL-matcherna släppt in 1 mål eller mindre.

West Ham har gjort mål i 9 av de 10 senaste PL-matcherna.


LIVERPOOL

Liverpool-maskinen är pålitlig just nu. Laget har vunnit tio av de elva senaste matcherna inklusive CL, FA-cup och ligacup. Till den här matchen kommer man dessutom utvilade. I FA-cupmatchen mot Norwich i onsdags var det ett reservbetonat lag som mönstrades utan storstjärnor som Mohamed Salah och Sadio Mané.

WEST HAM

West Ham hänger med i toppen, vilket är lite överraskande då de under nästan hela säsongen känts väldigt ojämna. Förra helgen slog man ett formstarkt Wolverhampton hemma, bara för att i onsdags slås ut av Southampton i FA-cupen. Det trots näst intill ordinarie uppställning. Frågan är om man hunnit återhämta sig till den här matchen?


SPELTIPS

Liverpool är såklart favoriter i den här matchen. Men, bara seger för hemmalaget ger inget spelvärde. Därför lägger vi även till att det blir max fyra mål i matchen, då West Ham brukar hålla hyfsat tätt bakåt. Den kombon som ett Pre-pack hos Expekt till oddset 1.70 ger bra värde.

I vårt andra spel satsar vi på att båda lagen gör mål. Liverpool går mycket sällan mållösa av plan hemma på Anfield samtidigt som West Ham brukar få in en boll i nät. Med det i åtanke är får 1.87 hos Expekt ses som tämligen generöst.


Tips: Liverpool–West Ham

Speltips Expekt
Fulltid Liverpool + Totalt antal mål under 4.5 1.70
Båda lagen gör mål 1.87

expekt odds 70

1500 kr gratisspel

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |