Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

SPELTIPS: Liverpool–Crystal P – Hemmalaget brukar trivas mot gästerna
Premier League

SPELTIPS: Liverpool–Crystal P – Hemmalaget brukar trivas mot gästerna

Publicerat 2022-08-14 20:27

Andra omgången i Premier League avslutas på måndagen när Liverpool tar emot Crystal Palace hemma på Anfield. Hemmalaget brukar trivas mot just Crystal P och därför kan det vara läge att spela för målfest på Anfield.


Liverpool fick ”bara” 2-2 borta mot nykomlingen Fulham i premiären. Men, som vi vet är nykomlingar alltid svåra att möta tidigt på säsongen, så man ska inte dra för stora växlar på utebliven seger för fjolårstvåan.

Crystal Palace spelade 0-2 hemma mot Arsenal i premiären. Ett resultat som egentligen inte är så mycket att orda om då Crystal P lär få husera på undre halvan av tabellen även den här säsongen.


Tips: Liverpool–Crystal Palace

Speltips Bet365
Liverpool över 2.5 mål 2.00
Liverpool vinner och håller nollan 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LIVERPOOL–CRYSTAL PALACE

Anfield, Liverpool. Avspark måndag 15 augusti 21:00.

 Liverpool har gjort 3 mål eller mer i 4 av de 5 senaste mötena med Crystal P.

 Liverpool har vunnit och hållit nollan i 4 av de 5 senaste matcherna mot Crystal P.

 Crystal P gjorde inga mål i premiären förra helgen.


LIVERPOOL

Liverpool gjorde en ganska medioker match i premiären mot Fulham. Men, med tanke på det spelarmaterial man har ska det inte vara några större problem att vinna ganska klart mot Crystal Palace.

CRYSTAL PALACE

Crystal Palace har inför säsongen tappat en hel del spelare. Något som märktes i premiären mot Arsenal. Palace ska inte ha mycket till chans mot Liverpool, framför allt inte på Anfield där hemmalaget brukar vara säkerheten själv.


SPELTIPS

Liverpool brukar inte ha några problem med målskyttet hemma på Anfield, framför allt inte mot lite sämre motstånd. Och framför allt inte mot Crystal Palace som laget öst in mål mot de senaste åren. Därför säger vi att Liverpool gör minst tre mål här. Över 2.5 mål ger 2.00 i odds hos Bet365, vilket ger bra värde.

Tre poäng för Liverpool är mer eller mindre givet. Dock ger bara seger för hemmalaget inte särskilt mycket spelvärde. Därför lägger vi till att Liverpool inte bara vinner utan att man gör det utan att släppa in några mål. Bet365 ger oddset 1.83 för den kombinationen.


Tips: Liverpool–Crystal Palace

Speltips Bet365
Liverpool över 2.5 mål 2.00
Liverpool vinner och håller nollan 1.83

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |